Ubisoft bu ay bir duyuru yapmayacak

Ersin Kılıç 2.06.2022 - 15:30
Haziran ayında sunum düzenleyecek olan birçok firmanın aksine Ubisoft bu ay içerisinde bir sunum yapılmayacağını açıkladı.

Haziran ayı oyuncuların en sevdiği aylardan biri. Çünkü yıllarca E3 fuarı ile birlikte birçok duyuruya bu ay içerisinde yer verildiğine tanıklık ettik. Pandemi sonrası kapılarını bu yıl da kapatan E3 fuarına rağmen firmalar Haziran ayını boş geçmeyecek gibi duruyor. Ubisoft ise bu ay bir sunuma imza atmayacağını resmi olarak duyurdu.

Ubisoft Haziran ayını boş geçme kararı aldı

Ubisoft bu ay bir duyuru yapmayacak

Haziran ayı yoğunluğu bu gece düzenlenecek State of Play sunumu ile başlıyor. Daha sonra ise başta Microsoft Bethesda sunumu olmak üzere firmaların önemli duyurulara imza atmalarına tanıklık edeceğiz. Summer Game Fest kapsamında yeni oyun duyurularının yanı sıra daha önce duyurusu yapılan yapımlardan da yeni videolar ve açıklamalar gelecek.

Pandemi döneminin ardından Ubisoft Forward ile kendi şovunu düzenleyen Ubisoft ise yaz dönemini boş geçecek gibi duruyor. Bu dönem bir duyuru yapmayacak olan firma yeni sunumun yılın ilerleyen dönemlerinde yapılacağını açıkladı. İlerleyen dönemlerde yapılacak sunumda ise başta yeni Assassin's Creed oyunu olmak üzere, yeni duyurulara ve Prince of Persia The Sands of Time Remake oyunu gibi yapımlara yer verilmesi bekleniyor. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 12:59
Haber yapmamaları bile haber olmuş. Firmalar sanki bir şey var mış gibi herşeyi, 2023-2025 dönemine atıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2022 16:32
Gamescom'da Avatar'i gosterirler, bir ihtimal bahsi gecen yeni standalone AC'yi tease ederler, ha bir de Skull&Bones gosterirler tahminimce. Agustos'ta da bir sey gormessek Ubi'den bu sene bahsettiklerim disinda pek bir sey beklenmez. Star Wars falan bahsetmiyorum bile daha cok zaman var ona belli.
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2022 10:34
Avatarı mecbur gösterecekler. Çünkü filme yetişmesi lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft bu ay bir duyuru yapmayacak
İlginizi Çekebilir