Ubisoft CEO'sunun erteleme açıklamaları!

Pamir Gökalp
Pamir Gökalp 3.06.2010 - 12:31
Ubisoft CEO'sunun erteleme açıklamaları!


Ubisoft CEO'sunun erteleme açıklamaları!


Ubisoft firmasının CEO'su Yves Guillemot, erteleme oyunlar hakkında bazı öngörülerde bulundu. Yves; ertelenen bazı oyunların tekrar ertelenebileceğinin sinyallerini verdi. Başta kendi oyunları Splinter Cell: Conviction olmak üzere, 2K'nın Bioshock 2 oyunu, Rockstar'ın Red Dead Redemption'ı, Sony'nin Heavy Rain'i ve Sega'nın Bayonetta'sı gibi birçok oyunun, 2010 yılının ilk çeyreğinde çıkacağı açıklanmıştı.

Ubisoft CEO'su Guillemot; 2010'un ilk çeyreğinde oyun çıkarmanın "çılgınlık" olacağını söyledi ve bu tarihe ertelenen bazı oyunların tekrar ertelenmesinin kaçınılmaz olduğunu sözlerine ekledi.

KAYNAK
Ubisoft CEO'sunun erteleme açıklamaları!
mcvuk.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.06.2023 22:22
Kalan Karakter : 300 Gönder
Ubisoft CEO'sunun erteleme açıklamaları!

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×