Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan her şey

Alparslan Gürlek 10.09.2022 - 23:20
Sizler için bu akşam gerçekleşen Ubisoft Forward etkinliği sırasında duyurulan bütün yeni oyunları, içerikleri bu yazımızda derledik.

Ubisoft Forward bugün planlandığı gibi gerçekleşti ve ana odağı Assassin's Creed olan etkinlikte bazı çeşitli duyurular da gördük. İşte etkinlikte yapılan bütün duyurular!

Ubisoft Forward sırasında gösterilen her şey

Ön gösteri sırasında Ubisoft+ aboneliğinin bir aylığına ücretsiz bir deneme sürümünün yayınlandığı da belirtildi. Kullanıcılar dilerlerse abonelik hizmetini ilk ay ücretsiz olacak şekilde deneyebilecekler. Aynı zamanda bağımsız oyunların tamamı da yine abonelik sistemi kütüphanesine dahil edildi.

Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan her şey

Assassin's Creed Mirage için ilk fragman geldi

Ana karakter olarak Basim'i göreceğimiz ve Bağdat'ta geçecek Assassin's Creed Mirage için ilk fragman yayınlandı ve oyun hakkında bazı detaylar artık kesinleşmiş oldu. 

Mario + Rabbids: Sparks of Hope için yeni fragman

Nintendo Switch için 20 Ekim'de çıkacak oyun için boss dövüşünün gösterildiği yeni bir video yayınlandı. Aynı zamanda Rayman adındaki yeni DLC de duyuruldu.

Anno 1800 DLC12 "New World Rising" için yeni teaser geldi

Anno 1800'ün DLC12 kod adıyla geliştirdiği "New World Rising" adındaki yeni DLC'si için kısa bir teaser paylaşıldı. Bu kış çıkacağı duyuruldu ancak henüz net bir tarih verilmedi.

Alucard Raise ve Simon Belmont Brawlhalla'ya geliyor

Castlevania'dan tanıdığımız Alucard Raise ve Simon Belmont, Brawlhalla'nın arenasında savaşmaya hazırlanıyor. Ubisoft'un Konami ve Epic Games işbirliği ile Cadılar Bayramı döneminde oyuna eklenecekler.

For Honor Y6S3 "The Demon Dagger" sezonu tanıtıldı

Oldukça güzel bir fragman ile For Honor'ın 6. yılının 3. sezonu olan The Demon Dagger tanıtıldı. Karanlık bir hikayeye ev sahipliği yapan sezonda "Sadece aptallar karanlıktan korkmazlar" repliği ile sezonun teması da tanıtılmış oldu.

The Crew 2 Dominion Frozen sezonu için yeni fragman geldi

The Crew 2'nin 6. yılının 2. sezonu olan Dominion Frozen için gerçek görüntülerin de bulunduğu yeni bir fragman paylaşıldı. Yeni sezon 14 Eylül'de oyuna yeni arabalar ve birçok yeni içerik ekleyecek.

Skull and Bones için yeni detaylar geldi

Skull and Bones'un arkasındaki hikayeye ağırlık veren yeni bir fragman paylaşıldı ve oyundaki korsanlık temasının aslında hangi zemine oturtulduğunu da gözler önüne seriyor. Oyuncunun bir korsan olarak zeminden başlayıp zirveye tırmanışına vurgu yapan geliştiriciler ayrıca oynanış tarzı konusunda da seçimlerin yine oyuncuda olduğunu hatırlattı. Ünlü içerik üreticileri ile işbirliği içerisinde geri bildirimlerle şekillendirdiklerini belirttikleri oyunda yine bu içerik üreticilerinin görüşlerinin yer aldığı görüntülere de yer verdiler. Olumlu yorumların geldiğini söyleyebiliriz.

Bununla birlikte oyunda nasıl özelleştirmeler yapılabileceğine dair detaylar da paylaşıldı. Yeni oynanış videosunu sizler için aşağıya bırakıyorum.

The Division Heartland için yeni detaylar

Açık dünya hayatta kalma oyunu olarak geçen ve bir Division ajanı olarak oynadığınız serinin yeni oyunu için yeni detaylar geldi. Kapalı testlerin başlayacağı ve buna katılabileceğiniz paylaşıldı. Katılmak için resmi web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Buna ek olarak mobile çıkacak The Division Resurgence için de yeni bir fragman yayınlandı. Seriyi Android ve iOS cihazlara taşıyan oyun için yayınlanan sinematik ağırlıklı fragman da fena görünmüyor. Bu yılın sonlarında yine bu oyun için de kapalı beta testleri başlayacak. Kayıtlar şimididen başladı.

Mobil oyunlarla devam: Rainbow Six Mobile betası başlıyor

Rainbow Six mobile için yeni bir fragman yayınlandı. Sevilen taktiksel FPS oyunu şimdi de mobil cihazlara geliyor. Yıllarıdır popülerliğini koruyan yapım mobil cihazlar için beta testlerine başlıyor. Mobilde PC'deki gibi birçok özelliğe sahip olacak oyunun yeni bir fragmanı da yayınlandı. Kapalı beta da yakında başlıyor. 12 Eylül'de başlayacak betaya maalesef ülkemizden katılmak mümkün olmayacak.

Mythic Quest 3. sezon geliyor

Bir grup oyun geliştiricisinin hikayesini ele alan ve Apple TV+'da yayınlanan Mythic Quest dizisinin 3. sezonu için yeni bir video yayınlandı. Ubisoft ve Lionsgate tarafından yayınlanan dizi bu yılın sonlarında yeni sezonuyla seyircilerin karşısına çıkacak.

Trackmania konsollara ve bulut hizmetlerine geliyor

Uzun süredir yarış oyunlarına getirdiği yeni solukla sevilen Trackmania serisinin son oyunu önümüzdeki yıl konsollara ve bulut hizmetlerine geliyor. Duyuru Ubisoft Forward sırasında resmen gerçekleşti. Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Assassin's Creed serisi 15. yaşını kutluyor

İlk oyunun çıktığından bu yana 15 yıl geçtiğine inanmak güç fakat evet, serinin 15. yılı kutlanıyor. Bu kapsamda etkileyici sinematiklerle dolu yeni ve güzel bir belgesel yayınlandı.

Assassin's Creed Codename Jade mobil oyunu duyuruldu

Ubisoft Forward etkinliğinde bu sefer hiç olmadığı kadar mobil oyuna yer verildi ve Assassin's Creed serisi de bu furyaya katılan serilerden biri oldu. Assassin's Creed Jade adıyla geliştirilen ve Çin'de geçecek mobil oyun için kısa bir teaser yayınlandı ve nihayet söylentilerden öteye gitmeyi başaran mobil yapım karşımıza resmi olarak çıktı.

Assassin's Creed Codename Red duyuruldu

Japonya'da geçen mobil oyun dışında aynı zamanda Origin, Valhalla ve Odyssey gibi açık dünya RPG oyunu olacak ve yine Japonya'da geçecek Assassin's Creed Codename Red de resmiyet kazandı. Daha önceki sızıntılarla detaylarına vakıf olduğumuz oyun için yayınlanan kısa teaser heyecan yarattı ve gözleri de Ubisoft cephesine çevirmiş oldu. 

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2022 23:10
Vay vay vay vay yine prince of persia'ların, beyond good and evil'lerin, splinter cell'lerin ve daha nice ip'lerin havada uçuştuğu bir sunum olmuş. Hangisini izleyeceğimi şaşırdım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2022 17:43
hepsi çöp..oyun sektörü gelmiş geçmiş en kötü en durağan en bitmiş dönemini geçiriyor,remastered olayları ve yeni başyapıt oyunlar üretilmemesi acı bir gerçek,yeni nesil konsolların donanım ve grafiksel açıdan sıçrama yaşatamamasıda hüsran seviyesini artırdı,umarız ps 6 dönemi bize dejavu yaşatmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2022 01:10
şu hexe ve jade tam olarak ne anlamadım bide netflix le ilgili bişey vardi aydınlatarbilirmisniz beni ben kayboldum :D
Mejnun
Mejnun 11.09.2022 13:25
Hexe avrupada geçecek cadı temalı olacak, İsmi biraz ipucu veriyor. Jade ise mobil oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2022 11:37
Valiant Hears 2'de habere eklenebilir ama ntflix özel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2022 23:43
Tamamen boş çöp işlerle geliyorlar yine , aynı şeyi boyayıp boyayıp satmaktan vazgeçmediler , bi de Epic gibi hep steam in altında kalacak firma ile çalışıyorlar
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2022 07:51
Devir değişti be kardeş. Epic artık Steame göre daha ucuz geliyor. 10 yıldır steam kullanıcısı olmama rağmen Epic sayesinde steam girmiyorum bile. 80TLye hem Cyberpunk hem de Metro Exodus alınca Epice döndük artık :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan her şey
İlginizi Çekebilir