Ubisoft Forward Etkinliğinde Splinter Cell Sürprizi Bekleniyor

Tunay Şahin 4.04.2024 - 21:29
Ubisoft, 10 Haziran'daki Ubisoft Forward etkinliğinde Splinter Cell serisinin yeni oyununu duyurabilir.

Ubisoft, 10 Haziran'da Los Angeles'ta gerçekleşecek olan Ubisoft Forward etkinliği için hazırlıklara başladığını duyurdu. Etkinlikte hangi oyunların tanıtılacağı ya da oynanacağı henüz resmi olarak açıklanmasa da, Splinter Cell serisinin yeni oyununun duyurulması kuvvetli bir ihtimal.

Ubisoft Toronto'dan Splinter Cell İçin Heyecan Verici İşaretler

Ubisoft Toronto'dan Splinter Cell İçin Heyecan Verici İşaretler

Ubisoft Toronto, Facebook sayfasında yaptığı görsel güncellemelerle, yaklaşık on yıldır sessizliğe bürünen ve 22 yaşına girmiş olan Splinter Cell serisine dair ipuçları verdi. Serinin ikonik karakteri Sam Fisher'ın "Zamanı geldi mi?" sorusuyla başlayan spekülasyonlar, Ubisoft'un birkaç yıl önce duyurduğu orijinal Splinter Cell oyununun yeniden uyarlaması üzerinde çalıştığı bilgisini yeniden gündeme getirdi. Ancak, bu duyurudan sonra fazla bilgi paylaşılmamış olması, Ubisoft Toronto'nun yakın zamanda bu projeye dair yeni detayları paylaşacağına dair umutları artırıyor.

Splinter Cell'in yeniden yapımının, Ubisoft Forward etkinliğinde tanıtılacak oyunlar arasında yer alması ve etkinliğin en önemli duyurusu olması bekleniyor. Serinin uzun süredir yeni bir içerik almadığı düşünüldüğünde, Ubisoft'un oyun yelpazesine önemli bir yenilik ekleyebilir. Ancak, tüm bu beklentiler şu an için sadece spekülasyondan ibaret. Ubisoft Forward etkinliğinde nelerin açıklanacağını ve Splinter Cell serisinin geleceğine dair hangi haberlerin verileceğini öğrenmek için 10 Haziran'ı beklemek gerekiyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 23:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
HakanKTR
HakanKTR 11.04.2024 19:03
ubisoft assasing creed gibi oyun yüzünden bu oyunun serisine çok ara verdi ve keza prince of persia içinde aynı şeyleri söyleyebilirim zira ubisoft un son 20 yılda en kral oyunları benim nazarımda Prince Of Persia the sends of time ve Splinter cell tabi double agentten sonraki çıkanlar süper.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2024 05:45
ubisoft heyecanlandırmıyor baydı artık hangi oyun çıkartırlarsa çıkartsınlar olmuyor oyunlarında bir şeyler eksik yani bethesda cd projekt gsc gameworld rockstar gibi firmaların kalitesinde oyun çıkartamıyorlar o kadar fazla stüdyoya bütçeye sahip olmalarına rağmen hangi seri olursa olsun
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2024 13:06
Olmuyor mu? Ben beğenmiyorum de bari. Biz ubiden razıyım yazdığın firmaların hiçbiri sandbox oynanış sunmuyor sıkıcı bir hikayeyi dayıyor(gsc hariç) ubisoftun satışları hala çok iyi bizim gibi adamlar memnun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 5.04.2024 12:19
umarım AC'den sonra bu oyunu da seri üretime bağlayıp cılkını çıkarmazlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2024 21:35
Off heyecanlandım. Bu adamlar şimdi acayip level ve oyun tasarım yeteneklerini konuşturacak şov yapacaklar. Geraldocular drama hikayeciler anlamaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Forward Etkinliğinde Splinter Cell Sürprizi Bekleniyor
İlginizi Çekebilir