Ubisoft Forward tarihi belli oldu, Yeni AC'den ilk detaylar gelecek

Alparslan Gürlek 5.09.2022 - 22:47
Yeni Ubisoft Forward sunumunun tarihi belli olmuş durumda. Assassin's Creed Mirage için yeni detaylar beklediğimiz etkinlik yakında yapılacak.

Ubisoft bugün YouTube üzerinden paylaştığı yeni bir videoyla, sıradaki Ubisoft Forward etkinliğinin tarihini paylaştı. Geçtiğimiz günlerde önce sızıntılarla, sonrasında zorunlu bir duyuruyla ortaya çıkan Assassin's Creed Mirage için ilk detaylar bu yeni etkinlikte gösterilecek. Aynı zamanda Mario + Rabbids Sparks of Hope, Skull and Bones gibi yapımlar da yeni etkinlikte yerini alacak.

Ubisoft Forward tarihi: 10 Eylül 2022

Ubisoft'un yeni etkinliği canlı yayın ile gerçekleşecek ve 10 Eylül 2022 TSI 22:00'da başlayacak. Sunum öncesi küçük gösterim de 21:35'de başlayacak. Etkinlik sırasında geliştiricinin açıklamalarda belirttiği gibi Mario + Rabbids: Sparks of Hope gibi yapımlar da gösterilecek. Aynı zamanda insanların bir nevi umudu kestiği şirketin yeni oyunu Skull and Bones için de yeni görüntüler karşımıza çıkacak. Tabi sunumun düzenlenmesinin asıl sebebinin bunlar olmadığını hepimiz biliyoruz...

Ubisoft Forward tarihi belli oldu, Yeni AC'den ilk detaylar gelecek

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde her zaman olduğu gibi kendisi yaptığı oyunu yine kendisi sızdıran Ubisoft, mağazası üzerinde Assassin's Creed Mirage için ilk görselleri kazara paylaşmıştı. Sonrasında aynı gün içerisinde resmi bir duyuru yayınlamak zorunda kalan şirket, önümüzdeki Ubisoft Forward etkinliği sırasında da oyun için ilk resmi detayları duyuracak. Tabi daha önce gelen sızıntılar bir bir doğru çıktığı için, yeni detaylar muhtemelen eski sızıntıları onaylar nitelikte olacaktır. 

Tekrarlayalım, Ubisoft Forward tarihi 10 Eylül, Cumartesi TSI 20:00 olarak duyuruldu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2022 06:05
Aga bu steamde ac oyunları niye indirime girmiyor
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2022 11:22
Giriyor. Çok olmadı geçende bütün oyunlar indirimdeydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Forward tarihi belli oldu, Yeni AC'den ilk detaylar gelecek
İlginizi Çekebilir