Ubisoft, GeForce Now servisini destekliyor

Berat Darıcı 11.03.2020 - 21:24
Nvidia'nın stream bulut servisi yaşadığı ayrılıklardan sonra destek de almaya başladı. Ubisoft, GeForce Now servisini desteklediğini açıkladı.

Nvidia ve steam servisi GeForce Now. Son zamanlarda bu ikiliyi çok konuşur olduk. Bu sefer haberler güzel. En azından GeForce Now için güzel olduğu kesin. Ubisoft, son zamanlarda zor zamanlar geçiren GeForce Now bulut hizmetini “tam olarak destekleyeceğini” açıkladı.

Activision-Blizzard, 2K Games, The Long Dark ve Bethesda Softworks ayrılıkları ile üst üstte darbe alan GeForce Now için şimdi iyi haberler üst üstte gelmeye başladı. Ayrılıklara rağmen Wolfenstein: Youngbloods hâlâ serviste mevcut. Epic Games CEO'su Tim Sweeney, geçen hafta bulut hizmeti için benzer bir destek vermişti. Twitter üzerinden açıklayan Tim Sweeney, “servise katılmayı isteyen Epic Games oyunları ve Fortnite ile servisi yürekten destekleyeceğiz. GeForce Now entegrasyonunu geliştirmek için çalışıyoruz.” demişti.

Geçen hafta The Long Dark'ın direktörü Raphael van Lierop, Nvidia, oyunumuzu stream servisine eklemek için bize sormadı. Biz de kaldırmalarını istedik şeklinde açıklama yapmıştı. Raphael van Lierop göre yayıncılar oyunlarının nerede olduğunu kontrol etmeli.

Ubisoft'dan Chris Early, GeForce Now hakkında açıklama yaptı

Kotaku ile e-posta yoluyla iletişime geçen Ubisoft'dan Chris Early, “GeForce Now'ın iyi bir servis olduğuna inanıyoruz. GeForce Now, tüm pc oyuncularına en sevdikleri oyunları nasıl ve nerede oynayabilecekleri konusunda daha fazla seçenek sunarak üst düzey bir deneyim vaat ediyor.” dedi.

Tim Sweeney ise “Oyun endüstrisini herkes için daha sağlıklı bir duruma taşımak isteyen oyun şirketleri bu tür bir hizmeti destekliyor olmalı” demişti.

CyberPunk 2077'nin Nvidia'nın servisi için çıkışının ilk gününden itibaren aktif olacağını biliyor muydunuz?

Ubisoft da GeForce Now servisini destekliyor

Bu iş biraz karışmaya başladı doğrusu. Eğer durum böyle devam ederse oyun firmaları destekleyenler ve desteklemeyenler olarak ikiye ayrılacak gibi duruyor.

Stream servisi, ilk 90 günlük deneme süresi ile beraber ülkemizde de deneyimleye bildiğiniz bir bulut hizmeti. Servis, yüksek donanımları ile bizlerin her türlü oyunu oynayabilmesini sağlıyor. Fakat oynamak istediğiniz oyuna önce sahip olmanız gerek. Örnek vermek gerekirse Steam üzerinden sahip olduğunuz bir oyun eğer stream servisinde de varsa oyunu oynayabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2020 11:46
Geforce now desteklenmeli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2020 10:19
Desteklemeyen oyun şirketleri neye göre desteklemiyor? Ben satın aldığım oyunu istediğim yerde oynarım onlara ne? İnternet kafelerden de para istesinler o zaman. Bu kafayla giderlerse mahkemelik olacaklar ve tazminat ödeyecekler.
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2020 10:11
Zaten şu var. Gefoce now a girince sende olmayan bir oyunu oynamak istersen eğer o oyunu satın almak zorundasın geforce now üzerinde de. Yapımcılar biraz mal galiba :)))
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2020 15:01
neye göre adam bir daha oyunu alsın diyor stadia da öyleymiş aynı oyunu bir daha alacakmışmışsın. diğer bir konu para adamlar ekstra para istiyorlar. sen paranın kendi dini olduğunu anlamadın herhalde bu hayatta paran yoksa boşsun yoksun. var bile olmanı istemezler. para para para
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2020 12:27
Helal ubisoft
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, GeForce Now servisini destekliyor
İlginizi Çekebilir