Ubisoft tasarımcısı J.Jokinen'in çizdiği görselin sırrı ortaya çıktı

Ersin Kılıç 9.01.2018 - 14:50
Dün ortaya çıkan görsel ile ilgili beklenen açıklama geldi

Ubisoft dün ortaya çıkan bir görsel ile birlikte yine gündemi meşgul etmiş ve yeni bir oyun geliştirdiğine dair büyük bir dedikodu ortaya çıkmıştı. tabi bu dedikodunun en büyük sebebi ise Ubisoft'un son yıllarda yeni IP'lere oldukça önem veren firmaların başında gelmesi olmuştu.

Ubisoft görselinin sırrı belli oldu

Konuya dönecek olursak bu görsel Ubisoft firmasında baş sanat tasarımcısı olarak görev yapan Juhani Jokinen profilinde ortaya çıkmıştı. Gerek kendi sitesinde gerekse de konuyla ilgili üye olduğu Artstation gibi sitelerde sık sık çalışmalarını paylaşan Jokinen resim ile ilgili yaptığı açıklamada sadece "işte yapım aşamasında olan gizli projeye dair bazı görseller" ibaresini kullanmıştı.

Tabi bu açıklamadan sonra kendisi de Ubisoft'un baş tasarımcılarından biri olunca görselin yeni bir oyuna ait olabileceği haberi ortaya çıktı. Bu kadar çok haberin yayınlanmasından sonra ise jokinen yine aynı görsele yeni bir açıklama ekledi. Bu açıklamada ise "İşte yapım aşamasındaki şahsi film projem için bir konsept çalışması. Ubisoft ya da yapımları ile bir alakası yoktur" ibaresi kullanılmış.

Tabi görselin ilk halini kaçıran bazı oyun siteleri araştırmadan diğer sitelere sitem etseler de Jokinen'in yapmış olduğu bu karışıklık herkesin kafasını karıştırmışa benziyor. Umarız benzer görselleri Ubisoft oyunları için de yapıyordur.

Ubisoft görselinin sırrı belli oldu

Ubisoft görselinin sırrı belli oldu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft görselinin sırrı belli oldu
İlginizi Çekebilir