Ubisoft kendi özel servisi 'Ubisoft Pass'i duyurmaya hazırlanıyor

Ersin Kılıç 28.05.2019 - 11:47
Ubi Pass sızıntı ile ortaya çıktı

Hemen hemen bütün büyük firmaların kendi sistemlerini tanıtmaya başladığını görüyruz. Game launcher dediğimiz sistemler dışında büyük birmalar bu sistemlere özel üyeliklerle de karşımıza çıkıyor. İşte bu firmalardan birisi de anlaşılan Ubisoft olacak.

Ubisoft kendi özel servisi 'Ubisoft Pass'i duyurmaya hazırlanıyor

Bildiğiniz gibi firmanın hali hazırda Uplay sistemi bulunmakta ve kendi özelinde yer alan oyunların bu sistem üzerinden satıldığını, oynandığını biliyoruz. Yine de Ubisoft bu Uplay sistemi için şimdiye kadar bir üyelik sistemine yer vermemişti. Gelen haberler ve sızıntılara baktığımızda ise firmanın E3 2019 fuarında Ubisoft Pass isimli bir sistemi tanıtacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Firma sitesinde yayınlanan ve hemen akabinde kaldırılan bu sistem, tıpkı EA Games'in kullandığı EA Play ya da Microsoft'un kullandığı Xbox Game Pass tarzında bir işleyişe sahip olacak. Yani Ubisoft Pass sistemine üye olan ve aylık ücret ödeyen oyun severler firma özelindeki bazı oyunlara direk olarak erişebilecekler.

Tabi bu sistem henüz resmi olarak tanıtılmış değil. Doğal olarak detaylarının nasıl olacağı üzerinden sadece tahmin yürütülüyor. Sistemin işleyişi ve duyurusunu ise muthtemelen daha önce belirttiğim gibi E3 2019'daki Ubisoft konferansında göreceğiz. Biz de Merlin'in Kazanı olarak bu konferansı yerinde takip edecek ve sistemin detaylarını sizlerle paylaşacağız.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Maxpayne53
Maxpayne53 28.05.2019 23:44
Zorunlu reklam için teşekkürler.
giga
giga 29.05.2019 09:11
Reklam olmasa nasıl geçinecekler, 3-5 saniye reklama katlanamıyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2019 12:47
eee iyice çıvkı çıktı bu işin. xbox pass ,ea pass,ubi pass hepsine paramı yeter bunların
yakında epic pass da çıkar başka firmalarda pass çıkarır bu işin sonu boş gibi .
hepsinin dahil oldugu all pass tarzı bişey lazım yoksa yalan hepsi......
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft kendi özel servisi 'Ubisoft Pass'i duyurmaya hazırlanıyor
İlginizi Çekebilir