Ubisoft, Project U isimli gizemli oyunu için testlere başladı

Atıf Doğan Özcan 30.09.2022 - 13:00
Firma sürekli olarak sızıntılar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bu seferde Ubisoft, Project U isimli gizemli oyunu için bir sızıntı aldı.

Son zamanlarda ciddi anlamda bir sızıntı sorunu yaşayan firma bu sefer yine bir sızıntı ile gündeme geliyor. Ubisoft, Project U isimli gizemli bir oyunu ile alakalı bir haber geldi. Oyun için ciddi bir çalışma yapıldığı ve beta testlerinin bile başladığı gelen bilgiler arasında. Üstelik oyun için resmi bir web sitesi bile mevcut.

Ubisoft, Project U için testlere başlamış

Çok oyunculu oyunlarda başarıyı yakalamak için Ubisoft hemen hemen her şeyi deniyor ve yılmadan da denemeye devam ediyor. Yani piyasaya sürüldükten sonra para kazanmaya devam edebileceği bir oyun üzerinde çalışmaları sürekli devam ediyor. Ancak şuanda kadar çıkarttığı çoğu çok oyunculu oyunda başarısız oldukları su götürmez bir gerçek. 

Ubisoft,  Project U isimli gizemli oyunu için testlere başladı

Çıkardığı oyunlar arasında en başarılı olan ve yıllardır popülaritesini düşürmeyen tek oyun Rainbox Six Siege olarak görülebilir. Tabi bunun yanında HyperScape, Roller Champions veya yakın zamanda iptal edilen Ghost Recon Frontline gibi oyunların kötü şöhretini unutmamak lazım. Fakat Ubisoft başarılı olana kadar denemeye devam edecek ve bir sonraki girişimi Projecy U isimli gizemli bir oyun olacak gibi görünüyor.

Oyun kapalı testlerine başladı bile ve gelen bilgilere göre, “oyuncuların büyük engellerin üstesinden gelmek için bir araya geldiği ortak nişancı oyunu” olarak söyleniyor. Mevcut bilgiler ışığında Project U’nun kahramanları olacak. Eğer sizde kapalı beta testlerine katılmak istiyorsanız oyunun sitesine gidin ve kayıt olun. Ayrıca Ubisoft, oyun için sistem gereksinimlerini bile yayınladı.

Minimum gereksinimler: 30 FPS: 

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • CPU: Intel Core i5-4460, AMD Ryzen 3 1200 
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 1070 (8GB VRAM) veya AMD Radeon RX 570 (8GB VRAM) 
  • RAM: 16 GB çift kanal


Önerilen gereksinimler: 60 FPS: 

  • İşletim Sistemi: Windows 10 
  • CPU: Intel Core i7-6700K, AMD Ryzen 5 2600 
  • GPU: Nvidia GeForce RTX 2060 (8GB VRAM) veya AMD Radeon RX Vega 64 (8GB VRAM) 
  • RAM: 16 GB çift kanal

Project U, test aşamasında olan başka bir Ubisoft projesidir. Geçtiğimiz aylarda Ubisoft, Project Q isimli başka bir çok oyunculu oyun geliştirdiğini açıklamıştı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 14:13
Ubisifot ghost recon phantoms u geri getirsin çok güzel oyundu o
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2022 14:10
XDefiant diye bir oyunu çıkacaktı bunların noldu o bilginiz var mı? Bi anda ortaya çıktı sonra hemen kayboldu. Overwatch ve Valorant çakması bir şeydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft,  Project U isimli gizemli oyunu için testlere başladı
İlginizi Çekebilir