Ubisoft, Skulls & Bones TV dizisi için hazırlıklara başladı

Ahmet Özçilingir 22.02.2019 - 11:59
Daha oyun çıkmadan dizisi geliyor

Skulls & Bones TV dizisi geliyor. Ubisoft'un beklenen oyunu Skulls & Bones için bir TV dizisi üzerinde çalışmaya başladığı belirtildi. hollywoodreporter.com'un haberine göre, korsan temalı açık dünya oyunu için Atlas Entertainment ortaklığında bir Tv dizisi yapılıyor. Atlas Entarteinment yapım şirketi daha önce Dirty John, 12 Monkey gibi TV dizilerini yapmıştı. 

Skulls & Bones TV dizisi geliyor

Dizinin 1700'lerde geçeceği belirtiliyor. Hint Okyanusu'nda geçecek olan dizi, zirveye ulaşan korsan çağının artık düşmeye başladığı dönemde geçecek. Ubisoft film başkanı ve televizyon yapımcısı Jason Altman ile birlikte geliştirme direktörü Danielle Kreinik, TV dizisinin yapımcılığını üstleniyor. 

Korsanlığın altın çağının sonunda geçecek olan dizinin ana karakterinin bir kadın olacağı söyleniyor. TV dizisi The Mist'in yapımcılığını üstlenen Amanda Segel, Skulls & Bones TV dizisinin hem idari yapımcısı hem de ilk bölümünün yazarı olacak. 

Bir kadın korsan çevresinde geçeceği belirtilen dizi bakalım beğeni toplamayı başarabilecek mi? Ubisoft'un film yapma konusunda pek de başarılı olduğu söylenemez. 2016 yılında vizyona giren Assassins Creed uyarlaması film oldukça tepki çekmişti. 


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2019 00:19
Korsanlığı ayrı bir tarih olarak ele alırsak, dizi ve filmler için yüzlerce senaryo ortaya çıkacaktır. İnsanlığın var oluşundan beri denizcilik vardır ve korsanlıkla iç içe geçmiştir ki bu da bizlere yüzlerce yıldır birikmiş bir kültür ortaya koyar. Umarım senaryosu Black Sails kadar başarılı olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2019 18:12
Black Sails'in yerini doldurabilir umarım. Dizi bittiğinden beri bir boşluk var içimde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, Skulls & Bones TV dizisi için hazırlıklara başladı
İlginizi Çekebilir