Ubisoft, The Division 2'de Bitcoin teknolojisini kullanacak

Furkan Güler 16.03.2018 - 13:29
Geliştirici ekipler çoktan denemelere başladı.

Günümüz video oyun dünyasının en çok oyun geliştiren ekibi olan Ubisoft'tan ilgi çekici bir hamle daha geldi. Genel olarak oyunlarında pek fazla yenilikçi olamasa da, kendi içerisinde devamlı olarak teknik anlamda yeni bir şeyler deneyen Ubisoft ekibi, bu sefer de Bitcoin'in ticaret alışverişinin güvenliğini oluşturan blockchain teknolojisine el atıyor. Bitcoin'in ticaretinde güvenliği sağlayan bu teknoloji, söylenenlere göre Ubisoft'un oyun içi ticaret sisteminde kullanılacak. Hali hazırda bu teknoloji ile yakından ilgilenen yazılım ekibi Strategic Innovation Lab ile birlikte çalışan Ubisoft, bu teknolojiyi Star Trek: Bridge Crew ve Ubisoft'un yapay zeka entegreli yazılımı olan Ubisoft Club uygulamasında kullanmaya başladı bile. Ancak geliştiriciler, işleri ilerletip bu yazılımı oyunlar için de uygun hale getirecek.

Ubisoft, Bitcoin teknolojisini oyunlara getiriyor

Geride bıraktığımız Şubat ayında gerçekleştirilen DICE'ın 2018 konferansında Ubisoft bu konudan bahsetmişti. Şimdi ise geliştiriciler ilk olarak The Division 2'de oyun içi eşya takasında blockchain teknolojisini kullanabilir. Ancak yine de bunun kesin bir bilgi olmadığını belirtelim. Bakalım Ubisoft, ilerleyen dönemlerde daha ne gibi sürprizler ile karşımıza çıkacak?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 16.03.2018 15:41
" Genel olarak oyunlarında pek fazla yenilikçi olamasa da"
Sayın Furkan Bey bu cümleyi siz mi yazdınız ? yazarken ne ile meşguldünüz acaba nasıl yazabildiniz bu kadar yanlış bir cümleyi üstelik önceki cümlen ile koca bir çelişki var.
Manhunt Two
Manhunt Two 18.03.2018 11:34
Cümleye hata var mı dedim ? Direk olarak cümleyi kastettim.Çok iyi anlıyorsunuz İdraklar havada uçuşuyor Maşallah.
Sandora
Sandora 17.03.2018 05:13
Cümlede bir hata yok ama bu tarz adamlar her yerde türedi sanırsın TDK bunlara buldukları her hata için para veriyor.
Manhunt Two
Manhunt Two 16.03.2018 22:47
21:25 Merak etme çok farklı değiliz her ne kadar sen kendini farklı yada üstün görsen de evet doğru söylüyorsun ama paragraf olarak cümle olarak sende pek anlamamışsın galiba paragrafın tamamı doğru bende yorumda acele ettim.Hem benim yorum yaptığım cümleyi bir daha oku istersen.Kim yanılıyor kim anlama özürlü veya deli kimin yorumu yayınlanmalı bir daha düşün.
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2018 21:25
Delimisin anlama özürlüsümüsün tahtası eksiklerin yorumunu neden yayınlıyorsun admin adamın anlamadığı cümlelere bak bunlar neyle besleniyor ne yiyip ne içiyorlar nasıl hayatta kalıyorlar hayret bu türün belgeselini yapmak gerek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2018 19:38
çok normal bi gelişme çünkü crytek blockchain teknolojisine başladı bile ve crycash i çıkardı,bende ico zamanında biraz crycash(crc) token aldım beklemedeyim. crytek bu crc tokenleri kendi oyunlarında oyun içi ödeme olarak kullanacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, The Division 2'de Bitcoin teknolojisini kullanacak
İlginizi Çekebilir