Ubisoft, The Division: Heartland yanlışlıkla sızdırdı

Atıf Doğan Özcan 5.09.2022 - 15:31
Firma bir kez daha kendi oyununu sızdırmayı başardı. Ubisoft, The Division: Heartland’ın mağaza sayfasını yanlışlıkla yayınladı ve yakın gelecekte bir şeyler olabileceğini hissettirdi.

Bazı oyunlarında sızıntıları kendi içinden veren Ubisoft bu seferde geçtiğimiz sene duyurulan oyunu The Division: Heartland’ı sızdırmayı başardı. Mağaza sayfası anlık olarak açıldı ve oyun hakkında bazı detaylar gün yüzüne çıktı. Tabi bu bilgiler kısıtlı çünkü sayfanın açılmasıyla kapanması bir oldu neredeyse.

The Division: Heartland istemeden de olsa gün yüzü gördü

Ubisoft’un bağımsız bir battle royale oyunu olan The Division: Heartland üzerinde çalıştığı zaten biliyor, fakat oyun hakkında bu zamana kadar neredeyse hiçbir bilgi paylaşılmadı dersek yanlış olmaz. Heartland hakkında mevcut olan bilgilerin çoğu, yakın zamanda değişecek olsa da, geçerliliği devam edecek birkaç somut bilgi dışında elimizde sadece asılsız söylentiler ve sızıntılar kalıyor.

Ubisoft, The Division: Heartland yanlışlıkla sızdırdı

Yani Ubisoft, normalde açılma tarihinden dfaha erken bir sürede The Division: Heartland mağaza sayfasını açarak bizlere oyun hakkında az da olsa bilgi vermiş oldu. Sayfa anında geri çekilmiş olsa da bazı bilgiler erişilebilir konumda duruyor ve yapım ile ilgilenen oyunculara Division battle royale oyunu için bir bakış imkânı sunmuş olabilir. Bu bilgiler mağaza sayfasının görüntülerini paylaşan Unknown1Z1 tarafından ortaya çıkartıldı.

Ubisoft hatasını fark edip sayfayı hemen kaldırmış olsa da,  oyunu Google Görsel Arama üzerinde aratarak ve resmî linkleri kullanarak içeriği açmak mümkün. Genel olarak bakacak olursak, mağaza sayfası The Division: Heartland ile ilgili çeşitli söylentileri doğrular nitelikte ama onun dışında çok fazla önem arz eden yeni bir bilgi yok şuan için. Sayfa içeriğinde, daha önce ortaya çıkan Storm Mode sızıntısı doğrulanıyor ve Vultures olarak adlandırılan Division haydutlarından olduşan saldırgan biz gruba karşı özel bir PvPvE operasyonunu anlatıyor. 


Ubisoft, Heartland’ın yanı sıra, kendi oyununu yapmaya yönelmiş durumda. Yakın gelecekte hem iOS hem de Andriod için gelmesi beklenen The Division: Resurgence mobil oyunu üzerinde çalışmaya devam ediyor. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2022 18:46
Division çok kalitesiz bir seri bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 16:16
Oyun piyasasında belirgin bir conta yoksunluğunun oluşu dikkatlerden kaçmıyor değil. Hep bir sızıntı var. İyi ve kaliteli conta şart.
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 17:23
Maaşlar yatmıyordur. Yatsa adamlar durduk yere riske girmezler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 17:09
divison 2 bozdular oyun durmadan kapaniyor artik kolay kolay bugisof oyunu almam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, The Division: Heartland yanlışlıkla sızdırdı
İlginizi Çekebilir