
İlk Assassin's Creed'in oyun ekibinde bulunan ve bir anda oyuncuların gözdesi olan Jade Raymond, oyun yapım ekibinden çıkarılıp, Toronto şubesinin başına getirilmişti. İki yıl evvel açılan Ubisoft Toronto şubesinin Splinter Cell: Conviction'dan sonraki oyun için çalıştığını biliyorduk, ancak Raymond'ın farklı bir oyun için çalıştıklarını açıklaması büyük sürpriz oldu.
Hayranlarını memnun edecek yepyeni bir proje üzerinde çalıştıklarını söyleyen Raymond, piyasaya sürüleceği zaman, tüm oyuncuların hazırladıkları başkahramanın yerinde olmak isteyeceklerini ve oyuncuların bu karakteri çok seveceklerini iddia etti. Eğlence sektörünü bir üst kademeye taşıyacağı konusunda da oldukça kesin konuştu.
Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.02.2011 01:34:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>yavrum senin yaptigin oyuna 99 puandan asagisini veren yazari gider senin icin bulup doverim. oyun diye bluraye kendi fotolarini basip satsan yine alirim. yavrum benim </font></td></tr></table><br></center> hahhaahhaahhahaahahaha dostum harikasın yaa :D
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>12.02.2011 01:34:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>yavrum senin yaptigin oyuna 99 puandan asagisini veren yazari gider senin icin bulup doverim. oyun diye bluraye kendi fotolarini basip satsan yine alirim. yavrum benim </font></td></tr></table><br></center> Yuh.
Hatun iyiymiş ama :) Kendi oyununu yapsaya bu 90 lı yıllardaki atari salonlarında vardı karı soyma makinesi derlerdi hep :)
iyice erkek muhabbetine dönmüş burası yahu xD
ama kız güzel abi ya.d
Güzel kadın ama nerde bulcan hemde oyun oynayan :D