Ubisoft üç oyunu iptal etti, Skull and Bones ertelendi

Murat Oktay 12.01.2023 - 13:01
Ubisoft'tan kaliteyi artırmaya yönelik hamle. Firma, Skull and Bones'u yeniden ertelerken, duyurulmamış üç oyununu da iptal etti.

Assassin's Creed, Far Cry ve Rainbow Six gibi oyunların yapımcısı Ubisoft henüz duyurulmamış üç oyunu iptal etti. Firmanın hisse senetlerindeki düşüş için aldığı düşünülen bu karar, çıkacak olan yapımlara odaklanması ve iyileştirilmesi için alınmış olabilir.

Ubisoft'un duyurulmamış üç oyunu iptal edildi

Son birkaç yılda, AC, Far Cry gibi seri yapımlarında oyunculara istediklerini veremediği ve satış rakamlarında düşük kaldığı için eleştiri oklarının hedefinde olan firma, bu durumu düzeltebilmek için adımlar atmaya başladı. Bu sabah Skull and Bones'u yeniden ertelediğini duyuran Ubisoft'un bu hamlesinden hemen sonra üç tane de duyurulmamış oyunu iptal ettiği ortaya çıktı. Bu yapımların neler olduğunu elbette bilmiyoruz ancak umarız hepimizin beklediği ve sürekli söylentileri çıkan oyunlardan değildir.

Ubisoft'un duyurulmamış üç oyunu iptal edildi

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot yaptığı açıklamada, "Son performansımızdan hayal kırıklığına uğradık. Sektör, tüketici harcamalarını etkileyen kötüleşen ekonomik koşullar bağlamında mega markalara ve sonsuz canlı oyunlara doğru kaymaya devam ederken, zıt pazar dinamikleriyle karşı karşıyayız" dedi.

Zararın neresinden dönülse kardır. Umarız firmanın aldığı bu kararlar, biz oyuncular için iyi sonuçlar doğuracaktır.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daadsy
Daadsy 15.01.2023 23:39
The Settlers ile ilgili herhangi açıklama bile yok.. Sözde 2021 de çıkacaktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2023 14:54
Bence artık yenilik yapmalarının zamanı gelmişti. Şu sıralar getirdiği devam oyunları bile haritası dışında neredeyse tamamen aynı. Ona rağmen Prince of Persia oyununu bile doğru düzgün yeni bir oyun olarak yapamıyorlar. Firmanın bana göre oyuncuların ne istediğini anlamaları gerekiyor.
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2023 18:07
Yenilikmi ? Bu firma yıllardır yeni hiç birşey yapmıyordu ama Skull bone yapsalardı yeni birşey olacaktı ama onuda beceremediler çünkü. Firmada beyin adamlar kalmadı ,millette salak salak aynı oyunlara para verip ütülmeyi sevdiğinden firmada nasıl olsa boykot eden başkaldıran yok üflemeye devam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 13.01.2023 05:39
Ubisoft bu. Bence kalite bakımından pek bir şey deyişmez. Sadece belli bir süre daha az oyun basmaya çalışacaklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft üç oyunu iptal etti, Skull and Bones ertelendi
İlginizi Çekebilir