Ubisoft, yeni bir stüdyoyu bünyesine kattığını açıkladı

Furkan Güler 5.03.2018 - 16:50
Firma, kaynaklarını yeni oyunlar üretmek için kullanıyor.

Video oyun dünyasının en çok oyun üreten firmalarından bir tanesi olan Ubisoft, yeni bir stüdyoyu daha bünyesine kattığı haberini paylaştı. Blue Mammoth Games olarak bilinen, Brawhalla'nın geliştiricisi ekibi artık Ubisoft çatısı altında faaliyet gösterecek. PlayStation 4 ve PC platformunda bulunan Brawhalla'yı, Nintendo'nun özel oyun serisi olan Smash Bros.'a benzetebiliriz. Platformlar üzerinde dövüşen karakterler, birbirlerini arenanın dışına atmaya çalışıyorlar. Yani eğer herhangi bir Nintendo konsolunuz yoksa, Super Smash Bros. heyecanını Brawhalla sayesinde diğer platformlarda yaşayabilirsiniz.

Ubisoft, yeni bir stüdyoyu daha bünyesine kattı

E - spor alanında da faaliyet gösteren Brawhalla, kendisine ait niş bir kitleye sahip. Ubisoft'un çatısı altına giren Blue Mammoth Games ile ne yapacağını merak ediyoruz. Keza Ubisoft, oyunlarını üçüncü parti stüdyoları yaptırma taraftarı değil. Oyunlarını daha çok kendi stüdyolarına emanet eden firma, Blue Mammoth Games'e yeni bir seri emanet edecek gibi gözüküyor.

Geliştiricilerin neler planladığını ilerleyen dönemlerde göreceğiz. Fakat akıllarda şu anda soru işaretleri oluşmaya başlamış durumda. Şahsen Ubisoft'un, sadece Brawhalla için Blue Mammoth Games'i satın aldığını düşünmüyorum.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.03.2018 05:23
yakında taleworlds'ü de bünyesine katar ;)
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 09:47
Rüyasında
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, yeni bir stüdyoyu bünyesine kattığını açıkladı
İlginizi Çekebilir