Ubisoft'a göre Snow Drop ve Switch oldukça uyumlu çalışıyor

Furkan Güler 22.08.2017 - 12:32
Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın tasarımcısı, Ubisoft'un başarılı oyun motoru hakkında konuştu.
Hali hazırda marketlerde yok satan Nintendo Switch'e övgüler yağmaya devam ediyor. Bu sefer yeni bir açıklama Nintendo Switch'in en büyük üçüncü parti destekçisi Ubisoft'tan geldi. Tom Clancy's The Division'ın temelini oluşturan Snow Drop oyun motoru, Ubisoft geliştiricilerine göre Nintendo Switch'in donanımı ile oldukça uyum içerisinde çalışıyor.

The Division'da motorun yapabildiklerini kanıtlayan Ubisoft, görselliğin yanında oynanış mekaniklerinin de ne kadar düzgün olabileceğini oyunculara göstermişti. Nintendo Switch'in özel oyunu olan Mario + Rabbids Kingdom Battle'ı geliştiren Ubisoft, yeni oyunlarında Snow Drop oyun motoronun oldukça iyi bir tercih olduğunu vurguluyor.

Ubisoft'a göre Snow Drop ve Switch oldukça uyumlu çalışıyor
Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın tasarım ekibinde çalışan Andrea Babich, Snow Drop oyun motorunda farklı oyunlar görmenin, bir manada motoru test ettikleri anlamını da çıkarıyor. Optimizasyon konusunda işlerinin oldukça kolay olduğunu söyleyen başarılı geliştirici, Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın oyuncular tarafından oldukça fazla sevileceğine inanıyor. Yeni oyun, 29 Ağustos'ta sevenlerinin karşısına çıkacak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 16:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 14:19
80 üstü puan alırsa alıcam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'a göre Snow Drop ve Switch oldukça uyumlu çalışıyor
İlginizi Çekebilir