Ubisoft'tan yeni Splinter Cell fısıltıları geldi

Murat Halilbeyoğlu 11.03.2011 - 15:46
Güzel yönetici Jade Raymond firmada olan biteni anlattı
Ubisoft Toronto başkanı Jade Raymond firmanın şu anda çekirdek takımlarını iki yeni proje için eleman alımlarına başladıklarını ve bu pozisyonlar için Ontario'daki okullara bakmaya başladıklarını belirtti.

Gamasutra ile yaptığı bir röportajda konuşan güzel başkan bulundukları çevrede Waterloo Üniversitesi gibi muhteşem okullar olduğunu ayrıca bu bölgedeki bağımsızı yapımcıların da ne kadar iyi olduklarını bildiklerini bu yüzden burasının eleman bulmak için ideal bir yer olduğunu belirtti.

"Umuyoruz ki Ubisoft ve bağımsızlar birbirlerini besleyebilir. Hiç duydunuz mu bilmiyorum ancak Hand Eye Society diye bağımsız yapımcılardan oluşan mükemmel bir grup var ve bu grup sürekli olarak birbirleri ile fikir alışverişi yaptıkları, yeni yazılımlarını gösterdikleri etkinlikler düzenliyor. Biz de bu etkinliklere katılıyoruz."

Ubisoft'tan yeni Splinter Cell fısıltıları geldi
Raymond ayrıca stüdyonun elinde sonunda yeni bir fikir mülkiyeti ile ortaya çıkacağını ve bunu AAA derecesinden bir oyun olarak geliştireceğini belirtse de şu an için sadece yeni Splinter Cell oyunu ile ilgilendiklerini söyledi.

"Bir yerden sonra yeni fikirler için planlar yapmaya başlayacağız. Bunlar bizim uzun zamandır düşündüğümüz ancak henüz üzerinde çalışmaya başlamadığımız şeyler. Şu an için tek konuştuğumuz konu bir sonraki Splinter Cell oyunu."

Yorumlar 32
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'tan yeni Splinter Cell fısıltıları geldi
İlginizi Çekebilir