Ubisoft'un E3 2013'te ne yaptığının özeti

Murat Halilbeyoğlu 11.06.2013 - 02:42
Kendileri anlatmak yerine göstermeyi tercih etti
Gecenin üçüncü konferansına ev sahipliği yapan Ubisoft bizlere oyunlarını bir bir tanıtırken anlatımdan çok gösteriye önem verdi.

Şovuna Alice in Chains'ten Jerry Cantrell ile başlayan Ubisoft usta gitarist ile Rocksmith 2014'ü bizlere tanıtırken ardından merakla beklenen Splintercell: Blacklist'in bir tanıtım videosunu sundu. Lakin videoları hızlı hızlı geçen Ubisoft oyunlar hakkında fazla detay vermekten kaçınırken efsane platform serisi Rayman'in yeni oyunu Rayman: Legends'ın tanıtımına geçti. Competitive multiplayer ve epik boss savaşlarına sahne olan Rayman Legends'ın 4 Eylül'de çıkacağını belirten Ubisoft ardından bir diğer ilginç oyunu Epic Loot'u tanıttı.

Ubisoft'un E3 2013'te ne yaptığının özeti
Tamamen multiplayer üzerine yoğunlaşmış olan oyun etrafınızdaki kaleleri soyarken kendi kalenizi güvene almak üzerine kurulmuş bir sisteme sahip. Biz tam acaba sırada hangi oyun var diye düşünürken bir anda South Park: The Stick of Truth karşımızda çıktı. Ne yazık ki sadece bir sinematik ile yetindik bu oyunda da.

Ubisoft'un E3 2013'te ne yaptığının özeti
Sonunda işleri biraz Hardcore'a çeviren Ubisoft The Crew ile ilk yeni nesil oyununu bizlere tanıttı. Aksiyon içerikli bir sürüş oyunu olan The Crew da tek kişilik olduğu gibi co-op ve comp multiplayer da oynayabileceksiniz. Bunun yanında aracınızı, kişiselleştirmeyi ve tarzınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Oldukça büyük bir haritaya sahip olan The Crew'un size sunduğu temek şey ise tamamen kendi stilinize uygun bir oyun oynamak.

Ubisoft'un E3 2013'te ne yaptığının özeti
Ardından E3'ün bombası olacak Watch Dogs sahneye çıktı. Teknolojiyi kendi kuralları doğrultusunda iyilik adına kullanan bir karakteri oynayacağımız oyun için de fazla bir şey anlatılmazken ciddi giden seriyi Just Dance 2014 ve Rabbid Invasion ile değiştirdi Ubi. Rabbid Invasion, interaktif bir TV şovu olarak sunulurken bizlere geri kalan interaktif oyunlardan pek bir farkı yokmuş gibi geldi.

Ubisoft'un E3 2013'te ne yaptığının özeti
Neyseki sonrasında ağzımızın tadı Assassin's Creed 4: Black Flag'in yeni trailer videosu ile geri gelince biraz mutlu olduk. Korsan Kenway'in karizmasını daha da arttıran bu videodan sonra oynanışın yansıtıldığını söyleyen bir başka video gösterildi ve yapımcılar tarafından yeni oyunda korsanların özgürlüğü, kendi buyrukları altında yaşayan kişilere en büyük örnek olduğu söylenerek seçildiği belirtildi.

Ubisoft'un E3 2013'te ne yaptığının özeti
Hemen ardından Ubisoft bizlere iki yeni Trials oyunu olan Trials Fusion ve Trials Frontier'ı tanıttı. Son olarak ise firma The Division adında yepyeni IP'si ile şovuna son verdi. Online, açık dünya bir RPG olan The Division, TPS görünümünde bol aksiyona sahip güzel bir oyuna benziyor.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'un E3 2013'te ne yaptığının özeti
İlginizi Çekebilir