Üç büyük oyun: Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope ve Skull & Bones

Atıf Doğan Özcan 12.05.2022 - 12:08
Sektörde ciddi bir kitleye sahip olan Ubisoft, üç büyük oyunla geliyor. 2023’ün mart ayına kadar piyasaya çıkacak olan oyunlar için onay verildi.

Sektörün en büyük video oyun yayıncılarından birisi olan Ubisoft, üç büyük oyunla geliyor. Yayıncı firma Assassin’s Creed ve Tom Clancy serileri gibi satış rekorları kıran oyunların sürümlerini üretmenin yanında yeni IP denemeleri de yapıyor. Ubisoft’un yakın bir zamanda satılacağı söylentileri piyasada kulaktan kulağa hala gezmeye devam ediyor, ancak bunun olup olmayacağını bekleyip göreceğiz.

Üç büyük oyun: Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope ve Skull & Bones

Oyuncular şirketin geleceği hakkında daha fazla bilgi beklerken, Ubisoft bir anda 31 Mart 2023’e kadar yayınlamayı planladığı üç büyük oyunu ayrıntılı olarak açıkladı ve resmen oyun piyasasını ters köşe yaptı.

Ubisoft’un son mali raporuna göre, şirketin önümüzde senenin mart ayı sonuna kadar piyasaya sürmeyi beklediği üç yeni sürüm var. Herhangi bir gecikme veya başka bir sorun olmadığını varsayarsak oyucular önümüzdeki yıl içinde Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope ve Skull & Bones oynamayı bekleyebilirler.

Oyunları bilmeyenler için kısaca bilgi vermek gerekirse, Avatar: Frontiers of Pandora, James Cameron’un Avatar evreninde geçen bir açık dünya oyunudur. The Division yapımcısı olan Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor ve filmdeki mavi tenli Na’vilerden birini canlandırıyoruz.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope , Nintendo Switch'e özel bir sıra tabanlı strateji oyunu ve çok beğenilen Mario +  Rabbids: Kingdom Battle'ın devamı niteliğinde.

Son olarak da Skull & Bones Ubisoft’un bir türlü yıllardır geliştirme evreninden tam olarak çıkamayan yeni bir korsan temalı oyunu.

Oyun severlerin bu oyunları ve diğer Ubisoft projelerini ne zaman göreceği konusunda elimizde net bir bilgi yok fakat muhtemelen bu yaz düzenlenecek olan  Summer Game Fest şenliklerinde sunum yapılacak gibi görünüyor.

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama da, 90 adet eski oyununun fişini çektiğini duyurmuştu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2022 14:05
S&B ile microsoft SeaOfT. a rakip üretmeye çalışıyorlar ama baklım.
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2022 16:24
aynen öyle ama uzun zamandır yapım sürecinden çıkamadı bi çıksa da görsek
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'un üç büyük oyunu seneye çıkacak
İlginizi Çekebilir