Ubisoft'un yeni açacağı stüdyoya müthiş transfer

Hakan Hervenik 9.08.2017 - 13:06
EA Dice'ın 15 yıllık genel müdürü artık Ubisoft çalışanı.
Bugün yapılan açıklamada Fransız yayıncı ve yapımcı Ubisoft, İsveç'in başkenti Stockholm'de yeni stüdyo açtıklarını belirtti. Buna ek olarak Ubisoft, stüdyonun başına EA Dice'ın eski genel müdürü Patrick Bach'ı getirdi. İsveç stüdyosu olan EA Dice'ın 15 yıl boyunca genel müdürlüğünü yapan Patrick Bach, geçtiğimiz kasım stüdyodan ayrılmıştı. Ailesiyle daha çok vakit geçirmek istediği için işini bırakan Patrick, görünüşe göre oyun dünyasından fazla uzak kalamamış.

Ubisoft'un yeni açacağı stüdyoya müthiş transfer
Ubisoft'un yaptığı açıklamda, yeni Stockholm stüdyosunun, yine İsveç'te bulunan Ubisoft Malmö ile birlikte yakından çalışacağını belirtti. Birlikte AAA projelerde boy gösterecek olan stüdyoların ilk büyük projesi de yeni duyurulan 2020 çıkışlı Avatar oyunu olacak. EA'nin en büyük rakiplerinden olan Ubisoft'a katılan Bach, Ubisoft ile birlikte aynı idealleri ve hedefleri paylaştıklarını belirtti. "Akıllı ve pratik oyun yapım süreci" fikrini Ubisoft ile paylaştığını belirten Patrick Bach, "Potansiyelimi Ubisoft ailesi için yeni ve farklı yöntemler geliştirerek kullanabileceğime inanıyorum. Yeni iş arkadaşlarımla çalışmak için de ayrıca sabırsızlanıyorum." dedi.

Bach'ın portfolyosuna yakından bakarsak, Battlefield serisi, Star Wars Battlefront, Mirror's Edge ve daha fazlasını görmek mümkün. Bakalım Ubisoft'a neler kazandırabilecek.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2017 19:01
bu adam tam bir deha. ubi kapmış ördeği..
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 9.08.2017 14:59
Avatar derken film olan mı yoksa şu animesi olan mı?
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2017 15:57
Film varya o mavi yaratıklar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'un yeni açacağı stüdyoya müthiş transfer
İlginizi Çekebilir