Üç büyük ekip, Sea of Thieves için güncelleme geliştiriyor

Furkan Güler 3.05.2018 - 13:43
Microsoft, Sea of Thieves'ten henüz vazgeçmedi.

Geçtiğimiz aylarda çıkan eğlenceli korsancılık oyunu Sea of Thieves, kısa sürede Xbox Game Pass'in de yardımı ile milyonlarca oyuncuya ulaştı. Ancak içerik azlığından dolayı oyunun sonuna hızlıca gelen oyuncular, kısa sürede oyunu bıraktı. Yapısı itibari ile devamlı aynı eylemleri oyunculara sunan Sea of Thieves geliştiricileri, bu gidişata dur demek amacı ile oyuna büyük güncellemeler getirecek. Hatta Rare ekibi bu güncellemeler için kendi içerisinde üç büyük geliştirici ekibi kurmuş durumda. Bu geliştirici ekipleri sadece bu güncellemelere odaklanarak oyuncuları oyuna geri getirmeye çalışacak. 

Sea of Thieves'e büyük güncellemeler gelecek

Ancak oyuncuların oyuna bir daha geri dönüp dönmeyeceği kesin değil. Çünkü dün ortaya çıkan istatistiklere göre Sea of Thieves oyuncularının yarısı, Xbox Game Pass'in deneme süresi bitince oyuna bir daha geri dönmemek üzere oyunu bıraktı. Bu yüzden muhtemelen Microsoft ya oyunun fiyatında indirime gidecektir, ya da Xbox Games Pass sisteminde küçük de olsa oyuncuları geri çekecek bazı değişiklikler yapacaktır. Şu anda Xbox One'a ait en değerli marka olan Sea of Thieves'in geleceğini hepimiz merak ediyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2018 13:51
bu süperzekalı amcalar,oyun çıkmadan önce neden yapmamışlar bu güncellemeleri ? ya anlamıyorum bu kadar büyük paralar harcanan projeler nasıl böyle hiç edilebiliyor,sen oyunu bomboş çıkar,oyuncuları kaçır sonra güncelleme geliyor de :D tıpkı bizdeki gibi,birisine kötü bişey olmadan harekete geçilmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2018 17:13
İçeriği yok ki oyunun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Üç büyük ekip, Sea of Thieves güncellemeleri için çalışıyor
İlginizi Çekebilir