Ücretsiz canavar avlama oyunu Dauntless, PS4'e çıktı

Furkan Güler 22.05.2019 - 11:51
Konsol oyuncularına güzel haber.

İlgi çekici grafikleri ve çizimleriyle uzun süredir PC platformunda bulunan Dauntless, geçtiğimiz dönemlerde PC platformunda tam sürüme geçmişti. Şimdi ise oyunun PC sürümü, PS4'e getirildi. Oynaması ücretsiz bir şekilde sunulan Dauntless, temelde Monster Hunter serisinden esinlenmiş bir yapım olarak oyuncuların karşısına çıktı. Geçtiğimiz gün PS4 oyuncularına sunulan yapımı oynamak için PS Plus'a ihtiyacınız yok. Ancak PS Plus aboneliğiniz varsa Dauntless'ta 6 tane özel silah kozmetiğine erişebilirsiniz.

Ücretsiz canavar avlama oyunu Dauntless, PS4'e çıktı

Diğer bir yandan oyunun yeni Behemoth'ları, görevler ve Mastery sistemine yenilikler getirildi. Geçtiğimiz sene The Coming Storm adlı içerik güncellemesiyle yenilenen yapıma yakın bir zamanda daha bu denli büyük bir içerik güncellemesi geleceği söyleniyor. Ayrıca Phoenix Labs Stüdyo'nun kurucu ortağı ve CEO'su Jesse Houston, Dauntless topluluğuna seslenerek, Dauntless'in bugünkü halini ve gelecekte ne olacağına şekil vermelerine yardımcı oldukları için teşekkür etmişti.

Oyunun PS4'e çıkmasıyla birlikte Dauntless'ın topluluğu daha da büyüdü. Son olarak oyuna çapraz platform desteğinin geleceği de oyuncular tarafından isteniyor. Bakalım firma bu konuda ne yapacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ücretsiz canavar avlama oyunu Dauntless, PS4'e çıktı
İlginizi Çekebilir