Ücretsiz Elder Scrolls Online oynama fırsatınız var

Murathan Özlü 18.04.2022 - 16:36
Ücretsiz Elder Scrolls Online oynama fırsatınız var, oyun 26 Nisan'a kadar ücretsiz olacak, ayrıca ana oyun ve eklenti paketleri indirime girdi.

Bethesda 26 Nisan'a kadar ücretsiz Elder Scrolls Online oynama fırsatı sunuyor. Oyuncular The Elder Scrolls Online ve eklenti paketi Morrowind'i ücretsiz olarak deneyebilecekler. Ayrıca ana ESO oyunu yüzde 70, oyunun bütün eklenti paketlerini içeren Blackwood bundle'ı ise yüzde 67 indirime girdi. Yani Morrowind, Summerset, Elsweyr, Greymoor ve Blackwood DLC'lerini 26 Nisan'a kadar ciddi bir indirim ile alabilirsiniz.

Ücretsiz Elder Scrolls Online oynama fırsatı 26 Nisan'a kadar sürecek

ESO'yu ücretsiz olarak denemek isteyen oyuncular bu bir haftalık süreçte 4 farklı sınıfı deneyebilecekler ve oyunun PVP'sine ( Alliance War PVP ve Battlegrounds) göz atabilecekler. Ana oyundaki bütün bölgeler ( Skyrim, Hammerfell gibi)  ve Morrowind eklenti paketindeki Vvaderrnfell adası da ücretsiz alan oyuncuların keşfedebileceği yerlerden olacak.

Ücretsiz Elder Scrolls Online
Bethesda, bu indirimi ve ücretsiz oynama fırsatını, oyunun yaklaşan ek paketi The Elder Scrolls Online: High Isle öncesi bir etkinlik olarak oyunculara sunuyor. Haziran ayında yayınlanacak olan High Isle ile oyuncular, daha önce keşfedilmemiş bir bölge olan Systres Takımadası'nda Breton ırkının hikayesi ve kültürü ile haşır neşir olacaklar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2022 01:39
indirdiğinize değmez. açıp skyrim oynayın tekrar daha iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ücretsiz Elder Scrolls Online oynama fırsatınız var
İlginizi Çekebilir