Ücretsiz Fortnite kozmetik ürün fırsatı açıklandı

Taylan Bal 20.08.2023 - 07:53
Fortnite hayranları, Rainbow Royale etkinliği kapsamında birçok ücretsiz kozmetik ürünün kilidini açabilirler.

Fortnite hayranları, Rainbow Royale etkinliği kapsamında birçok ücretsiz kozmetik ürünün kilidini açabilirler. Ancak bu ürünler uzun süreliğine sunulmayacak. Fortnite'ın Battle Royale oyun modu neredeyse altı yıldır var, ve bu süre boyunca binlerce kozmetik ürün yayınlandı.

Ücretsiz Fortnite kozmetik ürün fırsatını kaçırmayın

Oyuncular, Kozmetik Mağaza'dan alışveriş yaparak, paketleri kazanarak, Fortnite Battle Pass'ı tamamlayarak ve etkinliklere katılarak envanterlerini doldurabilirler. Bu nedenle birçok kozmetik ürün yalnızca V-Bucks ile satın alınabilirken, oyun içinde ücretsiz olarak pek çok şey elde etmek de mümkün.

Sezon sonuna özel etkinlikler yapılacak

Sezon 3. Bölüm sona eriyor, ancak tamamen bitmeden önce de birkaç etkinlik hala devam ediyor. Oyuncular 25 Ağustos'a kadar, Fortnite'un 4. Sezon 3. Bölüm'ün Reboot Rally etkinliği ve Fortnite x Jujutsu Kaisen iş birliği olan Break the Curse etkinliğine katılarak onlarca kozmetik ürün kazanabilirler. Bununla birlikte, Fortnite, Rainbow Royale'yi de tekrar kutluyor.

Epic Games, geçmişte LGBT topluluğunu kutlayarak Fortnite'da Rainbow Royale etkinliğini düzenlemiş ve her zaman büyük ilgi görmüştür. Her geçen yıl, bu süre içinde oturum açanlara hediye olarak daha fazla kozmetik ürün ekleniyor ve en iyi kısım, bunların tamamen ücretsiz olması. Fortnite Rainbow Royale etkinliği 24 Ağustos'a kadar devam edecek ve bu süre boyunca toplamda 14 farklı kozmetik ürün hiçbir V-Bucks ödemeden elde edilebilecek.

Yeni ürünler ve indirimler karşımıza çıkıyor

Oyuncular, yeni Big Fan emote ve Beautiful Bow emoticon'i talep etmek için Fortnite Kozmetik Mağazasına girebilirler. Diğer yılların ürünlerini alamayan oyuncular Say It Proud lobby takımını, Rainbow Royale 2023 ve Mazy And The Echos loading ekranlarını, Every Heart emoticon'ı, Wild Rainbow Spray'i, Dip ve Take a 'Bow emotesini, Prismatic Keepsakes'i, ayrıca Vibrant Heart, Vibrant Boogie, Vibrant Star ve Vibrant Llama spreylerini de alabilirler.

Bazı hayranlar daha önce sızdırılan Harmony Lee kostümünün etkinlik kapsamında yayınlanmasını bekliyordu. Ancak maalesef öyle olmadı. Pride temalı bir Fortnite kostümü almayı uman oyuncular, bu etkinlik sırasında Kozmetik Mağaza'da bulunan Mazy kostümünü satın alabilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 16:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ücretsiz Fortnite kozmetik ürün fırsatı açıklandı
İlginizi Çekebilir