Ücretsiz The Witcher: Monster Slayer Duyuruldu

Merlinin Kazanı 26.08.2020 - 17:48
Mobil platformlar için duyurulan ücretsiz, fre2play The Witcher: Monster Slayer çıkış tarihi bu yıl sonunda açıklanacak.

CD PROJEKT ailenin bir üyesi olan Spokko, The Witcher evreninde geçen iOS ve Android mobil cihazlar için oynaması ücretsiz, artırılmış gerçeklik, konuma dayalı bir RPG olan The Witcher: Monster Slayer'ı duyurdu.

Free2Play Mobil Oyun The Witcher: Monster Slayer Duyuruldu

Spokko tarafından geliştirilen ve yayınlanan The Witcher: Monster Slayer, The Witcher oyun serisindeki olaylardan önce gerçekleşir. Canavarlar çok sayıda ülkede özgürce dolaşırken, yeni 'büyücü' rolü Kıta çapında vazgeçilmez hale gelmiştir. Monster Slayer, gerçek dünyayı The Witcher'ın karanlık fantastik dünyasına dönüştüren gelişmiş artırılmış gerçeklik özelliklerini kullanarak oyuncuları seçkin canavar avcıları olmaya davet ediyor.


Konsol seviyesinde görsellere sahip olan Monster Slayer, oyuncuların hem yeni hem de tanıdık canavarları takip ederken, onlarla savaşıp çevrelerindeki dünyayı keşfetmelerine olanak tanıyor. Oyuncuların güçlü iksirler ve yağlar üretmeleri, bombalar ve canavar yemleri hazırlamaları ve bu canavarları birinci şahıs AR savaşında kılıca ve işaretlere yerleştirmeden önce karakterlerini yükseltmeleri gerekeceğinden, daha zorlu düşmanları yenmek için hazırlık yapmaları gerekmekte. Oyun, yakınlarda gizlenen canavarlarla savaşmanın yanı sıra, serideki diğer oyunlardan ilham alan zengin, hikaye odaklı görevler de içeriyor. Oyuncuları profesyonel bir canavar olmanın ne anlama geldiğinin kalbine iten tam teşekküllü maceralara götürüyor.

Ücretsiz The Witcher: Monster Slayer Duyuruldu

iOS ve Android'e gelen The Witcher: Monster Slayer, her iki sürümün de lansman tarihleri, bu yılın ilerleyen aylarında açıklanacak. Daha fazla bilgi için lütfen resmi The Witcher: Monster Slayer web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin kaynağı

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 02:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 18:27
Pokémon Go: Witcher Edition
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 18:19
Oyun pokemon go gibi işte. Videodan belli oldu. Geçiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ücretsiz The Witcher: Monster Slayer Duyuruldu
İlginizi Çekebilir