Ucuz PS4 oyunu alma

Furkan Güler 24.09.2018 - 17:21
İndirimleri kaçırmayın!

Ucuza PS4 oyunu satın almak için ne yapmalıyız? Dolar ve Euro kurunda yaşanan artışlardan sonra özellikle konsol oyuncuları, oyun satın alma konusunda zor günler geçiriyor. Platformlar arasında sadece Steam'in zamlara karşı dik durduğunu göz önünde bulundurursak, oyuncular yavaştan PC platformuna kaymaya başladı.

Ucuz PS4 oyunu almak

Ucuza PS4 oyunu satın almak istiyorsanız, yapmanız gereken ilk şey kendinize güvenilir bir PSN kardeşi bulmak. PSN kardeşliği sayesinde oyunları yarı fiyatına satın alabilir ve tamamen sınırsız bir şekilde oynayabilirsiniz. Diğer bir yandan Amerika'ya bağlı PSN hesabı da açmanızı öneriyoruz. Dolar kuru şu anda yüksek olsa da, Sony ekibi özellikle Amerika'ya flaş indirimler düzenliyor. Hatta çoğu oyunu dolar kuruna rağmen ucuza satın alabiliyorsunuz.

Kutulu PlayStation 4 oyunlarını ucuza almak için ise ikinci el oyun satan mağazaları sık sık gezmenizi öneriyoruz. Ayrıca internette bulunan oyuncu forumlarından kutulu oyunları ucuza bulabilir veya takas yöntemiyle sahip olabilirsiniz. Ucuz ikinci el PS4 oyunlarını Ankara veya İstanbul gibi şehirlerde ise mağazaların yaygınlığı bakımından bulmak daha kolay.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 18:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2018 20:42
psn kardeşliği yapınca ban yer miyiz yapmak istiyorum ama bundan korkuyorum
-------
Hayır
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2018 07:46
hicbirsey olmaz gönül rahatlığıyla yapabilirsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ucuza PS4 oyunu nasıl alınır?
İlginizi Çekebilir