Ucuza Rus Key alıp, Diablo 3 oynarım mı dediniz?

Mahmut Saral 13.06.2012 - 12:09
Yok öyle yağma...
Yılın en çok beklenen PC oyunlarından olan ve 15 Mayıs itibarıyla satışa sunulan Diablo 3'ün başarıları da, sorunları da bitmek bilmiyor. İşte yeni bir konu maddesi. Gamesonnet sitesinin belirttiğine göre Blizzard, geçtiğimiz günlerde yayımladığı yeni bir yamayla, oyunun ucuz Rus versiyonundaki dil seçeneklerini kaldırdı. Geriye sadece Rusça seçeneği kaldı. Böylelikle oyunun ucuz Rus sürümünü alıp da daha sonra İngilizce dil desteğiyle oynayan oyuncuların önüne geçilmiş oldu. Blizzard, Diablo 3'ün standart sürümünde multi-language desteğinin sürdüğünü de söyledi.

Ancak bu konu birçok oyuncunun yanında, satıcının da tepkisini çekmiş durumda. Bazı oyuncular, oyunun standart sürümünü aldıklarını, ancak ucuz Rus sürümüyle arasında bir fark göremediklerini dile getirmiş. Benzer sorunlar, İspanya, İtalya ve Brezilya gibi ülkelerde de görülmüş. Konu hakkında nasıl gelişmeler olacak henüz bilmiyoruz, ancak https://www.diabloclaim.com/ isminde bir site açılmış. Şu an yaklaşık üç bine yaklaşık imza toplanmış. Anlayacağınız üzere Blizzard, dava edilmeye hazırlanıyor. Bakalım ne olacak?

Ucuza Rus Key alıp, Diablo 3 oynarım mı dediniz?
Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2016 20:06
Rusça öğrenin beyler çok güzel dil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2015 20:59
"Boş adamlar oynar bunları." bi oyundanmı anlıyorsunlan sen boş adam olduklarını ha belkide sen onlar kadar yetenekli bir oyuncu değilsindir ve bunu kısıtlı dar görüşlü beyninle sadece bir oyundan dolayı yargılıyorsun adam oynar satar para alır beynini kullanana boş değil bu işler :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ucuza Rus Key alıp, Diablo 3 oynarım mı dediniz?
İlginizi Çekebilir