UE5 ile geliştirilen Iron Man oyunu

Tunay Şahin 27.06.2023 - 15:45
Motive Studio tarafından yayınlanan bir iş listesi, yaklaşmakta olan Iron Man oyunu ortaya çıktı. Stüdyonun Frostbite ile geliştirilmeyen ilk oyunu olacak.

EA'nın son zamanlarda tek oyunculu oyunlara yaptığı yatırımlar ile, Dead Space Remake ve Star Wars Jedi: Survivor gibi anlatı odaklı büyük başlıklar ile birçok başarı elde etti. Bu gruptaki bir diğer oyun ise Motive Studio'nun geçtiğimiz yıl geliştirilme aşamasında olduğu onaylanan aksiyon-macera yapımı Iron Man oyunu oldu. Yapım hakkında ilginç bir yeni detay ortaya çıkmış gibi görünüyor.

Iron Man oyunu Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor

Motive Studio'da Ses Yazılımı Mühendisi pozisyonu için yakın zamanda yayınlanan bir iş ilanına göre, Iron Man oyunu Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. İş ilanında "Unreal Engine 5 ile geliştirilen yakında çıkacak AAA Iron Man video oyunu” yazıyor.

Iron Man oyunu Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor

Motorun adı da listenin sorumluluklar ve nitelikler bölümlerinde açıkça belirtilmiş. İlginç bir şekilde, bu yılın başlarındaki iş ilanları da oyunun Epic Games'in araç seti kullanılarak geliştirildiğini gösteriyordu.

Elbette bu, Iron Man oyununun Motive Studio tarafından EA'nın DICE tarafından hazırlanmış dahili Frostbite motorunu kullanmayan ilk yapım olacağı anlamına geliyor. Motive Studio'nun tek oyunculu kampanyasını geliştirdiği Star Wars Battlefront 2, tıpkı Star Wars Squadrons ve bu yılın başlarında piyasaya sürülen Dead Space yeniden yapımı gibi Frostbite üzerine inşa edildi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
UE5 ile geliştirilen Iron Man oyunu
İlginizi Çekebilir