UFC 2 için yeni bir video yayınlandı

Alperen Yüksel Altuğ 13.01.2016 - 11:10
Yeni fizikler bizleri bekler
EA Sports'un en sevilen spor oyunlarından biri olan UFC, geçtiğimiz aylar içerisinde seriye katılacak olan UFC 2 müjdesini bizlere vermiş idi. Sinir, stres attığımız yapıt, bugün yeni bir video ile sevenlerin karşısına çıktı.

Yayınlanan videoya göz atacak olursak, oyun için geliştirilen yeni fizikler dikkatlerimizi çekiyor. İlk olarak Knockout Physics System yani Nakavt Fizik Sistemi, ilk oyuna göre bir hayli geliştirilerek; her zamankinden daha duygusal ve daha fazla tatmin edici olarak karşımıza çıkıyor. Ultimate Defense yani Son Savunma olarak çevirebileceğimi fizik ise, rakibinizin son hamlesinden kaçarak; oyunun devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Bir sonraki sistem ise Dynamic Grappling yani Dinamik Filika karşımıza çıkıyor. Bu sistem ile oyun içerisinde daha özgür bir kavga ortamı sizleri bekliyor. Son olarak ise, oyun içerisine birçok yeni vuruş stilinin eklendiği Next-Level Submissions dikkatlerden kaçmıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2016 18:13
Ciksada alsam yoksa ilk oyundan baslicam en sevdigim spor oyunu demosunu oynamistim ilkinin pese gore daha iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2016 13:27
Ula şu oyun da bir pc ye çıkmadı. Bu ve fight night round serisi çıksa bana yeter, başka ps de gözümün kaldığı oyun yok :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
UFC 2 için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir