Ukrayna'ya yardım için geliştirilen yeni Doom II bölümü 30.000 dolar topladı

Merlinin Kazanı
Merlinin Kazanı 10.03.2022 - 16:32
Doom serisinin ünlü yapımcılarından John Romero, Ukrayna'ya yardım için geliştirdiği yeni Doom II bölümü, kısa sürede 6bin'den fazla satarak 30.000 dolar sınırını aştı.

John Romero, geçtiğimiz günlerde Doom II için yeni bir seviye geliştireceğini ve bunu da Ukrayna'da evlerinden olan mültecilerin faydası için kullanılacağını söylediği yeni Doom II bölümü, kısa sürede büyük ilgi topladı.

Yeni Doom II bölümü 30.000 dolar topladı

Yapımcı, iki gün önce Twitter'dan yaptığı açıklama ile 29.500 dolara ulaştığını belirtmişti. İki gün içinde yeni Doom II bölümünün daha da sattığını düşünürsek, şu an bahsettiğimiz rakamın çok daha üstünde bir paraya ulaşılmış olabilir.

Romero'nun Ukrayna halkını destekleme çabası, Rusya'nın 24 Şubat'ta işgalini başlatmasından bu yana oyun endüstrisinin üstlendiği pek çok çabadan biri. 11 Bit Studios, All In Games ve The Farm 51, CD Projekt, GOG, Bungie, Amanita Design , 4A Games, Digital Extremes, Facepunch Studios ve diğerleri, ülkede çalışan yardım kuruluşlarına önemli bağışlarda bulunma sözü verdi.

Dün Itch.io , Uluslararası Tıp Birlikleri için fon toplayan yaklaşık 1.000 oyundan oluşan devasa bir koleksiyon olan Bundle for Ukraine'ı 10 dolar gibi, nerede ise bedava denilecek bir fiyatla piyasaya sürdü.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2023 15:35
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 11:16
Seviye mi, bölüm mü? Level kelimesini türkçeye çevirirken 2 farklı anlam çıkıyor.
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2022 15:10
bıktım artık suriye bitti şimdi ukrayna çıktı ortadoğuda ölenler olunca hiçbiri umursamadı şimdi avrupanın kapısında olunca kıymetli oldu. 2 yüzlülük böyle bir şey işte.. hiç umrumda değil. yesinler birbirlerini.
Kalan Karakter : 300 Gönder
Ukrayna'ya yardım için geliştirilen yeni Doom II bölümü 30.000 dolar topladı

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×