Ultimate Epic Battle Simulator Steam'de ücretsiz oldu

Alparslan Gürlek 29.01.2021 - 12:28
Brilliant Game Studios tarafından geliştirilen Ultimate Epic Battle Simulator Steam üzerinde kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Savaş senaryoları hazırlayarak fizik tabanlı karakterlerin birbirine saldırmasını izlemek keyifli olabiliyor. Ultimate Epic Battle Simulator da tam bu kıvamda bir oyun. Belirli misyonları tamamlamak için hazır haritaların üzerinde askerlerinizi, bazen de tavuklarınızı konuşlandırarak onların fizik kuralları çerçevesinde -bazen de değil- birbirine saldırmasını izlemenizi temel alan oyun Steam'de kısa süreliğine ücretsiz oldu. 

Ultimate Epic Battle Simulator Steam'de 1 Şubat'a kadar ücretsiz oldu

Brilliant Game Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan bağımsız oyun Ultimate Epic Battle Simulator, Steam'de 1 Şubat'a kadar ücretsiz dağıtılıyor. Tabi ücretsiz oyunlar konusunda Epic Games kadar cömert olduğu söylenemez. Bu dağıtım belirli kısıtlamalar içeriyor. Bunlardan ilki oyunun kısıtlı sayıda dağıtılacak olması. Geliştirici tarafından belirlenen stok kadar dağıtılacak ve bu şekilde alınan oyunlar koleksiyon kartı düşürmeyecek. Biliyorsunuz Steam'de koleksiyon kartlarının önemi hayli büyük, bunları dilerseniz Steam cüzdanınıza girecek birkaç kuruş için satabilir, dilerseniz de eksik kartları satın alarak profilinize seviye atlatabilirsiniz. Steam vs Epic yazımızda da bunlardan bahsetmiştik. Son zamanlarda Steam'in Epic Games ile arasındaki rekabette en öne çıkan unsurlar bu sosyal etkileşim unsurları. Dijital oyun vitrini olarak köklü bir platform olan Steam hala ezici üstünlüğünü korusa da son birkaç yıldır varlığını sürdüren Epic güzel bir ivmeyle ilerliyor.

Ultimate Epic Battle Simulator Steam'de ücretsiz oldu

Tabi Epic Games her hafta bir ya da iki ücretsiz oyun dağıtarak gönlümüzü kazanmaya başarsa da Steam hala rekor kıran bir platform. Brilliant Game Studios tarafından geliştirilen Ultimate Epic Battle Simulator 1 Şubat 2021 tarihine kadar ücretsiz dağıtılacak. Kütüphanenize eklediğiniz takdirde dağıtımın süresi geçmiş olsa bile indirip oynayabileceksiniz. Çeşitli farklı savaşçı türlerinden oyunun size izin verdiği kadarını hazır savaş senaryoları içine bırakarak görevler yapabildiğiniz ya da sadece eğlenmek için 100 tane şövalyeyi 10 tane çiftçinin üstüne gönderebileceğiniz serbest oyun modları mevcut. Ara ara girerim, kafa dağıtırım, stres atarım diyorsanız oyunu hemen kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Aynı oyun daha önce Epic Games üzerinde de ücretsiz dağıtılmıştı, eğer onu kaçırdıysanız şu anda sizin için bunun iyi bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 13:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2022 10:10
Ültimatom edici batle simulatör
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 15:11
Oyun bildiğim savaş oyunu mükemmel olumuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 31.01.2021 12:03
Bilgi için teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2021 08:24
1 Şubat 2021 olmasın o :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2021 15:43
Teşekkürler Merlin. Yıllar önce alıp iade etmiştim. Güzel oyun. Fikir güzel de çabuk bayıyordu. Bir göz atalım değişiklik var mı diye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ultimate Epic Battle Simulator Steam'de ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir