Uncertain: Last Quiet Day, Steam'de ücretsiz oldu

Berat Darıcı 8.03.2020 - 00:25
The Uncertain: Last Quiet Day, Steam üzerinde 9 Mart tarihine kadar ücretsiz. State of Decay 2: Juggernaut Edition Epic Games Store'da ön siparişe açıldı.

ComonGames tarafından geliştirilen ve yayınlanan macera oyunu  Uncertain: Last Quiet Day 9 Mart tarihine kadar Steam üzerinde ücretsiz bir şekilde edinilebiliyor. Oyunu kütüphanenize eklediğiniz zaman kalıcı olarak sizin oluyor. 22 Eylül 2016 tarihinde çıkış yapmış olan oyun, Steam üzerinde 1469 kullanıcıdan %79 oranında olumlu yorum almış. Ayrıca State of Decay 2: Juggernaut Edition, Epic Games Store geliyor. Detaylar aşağıda.

Türkçe alt yazı ya da arayüz desteği olmayan oyun hikaye odaklı. Orijinal müzikleri ve 3D grafikleri ile gelen oyun pek çok Nvidia teknolojisini de grafik anlamında destekliyor. Bunlar NVIDIA GameWorks HBAO+, DoF ve FXAA kenar yumuşatma teknolojileri. 15 GB depolama alanı isteyen oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

State of Decay 2: Juggernaut Edition Epic Games Store'da ön siparişe açıldı

Undead Labs tarafından geliştirilen üçüncü şahıs zombi hayatta kalma oyunu State of Decay 2'nin ücretsiz güncellemesi Juggernaut Edition tam cross-play özelliği ile Epic Games Store'da satışa çıktı. Cross-play özelliği oyunun satıldığı tüm platformlarda oyunu ortak bir şekilde oynayabileceğiniz anlamına geliyor. Xbox One, Windows 10 ve Steam platformları buna dahil. Kıyafetleriniz ve diğer hesap ilerlemeleriniz platformlar arasında aktarılabilecek.

Steam'de yeni ücretsiz oyun ve State of Decay 2: Juggernaut Edition Epic Games Store geliyor

Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak geliştirilen oyunun Epic Games Store üzerinde de satışa çıkması ile fiyatında da bir güncelleme yaşandı. Steam üzerinde 50 TL fiyat etiketi ile satışta olan oyun artık 69 TL. Oyunun Epic Games Store fiyatı da yine aynı şekilde 69TL olarak listelenmiş durumda.

Hali hazırda oyuna sahip olanlara ücretsiz bir şekilde verilecek olan Juggernaut Edition, oyuna yeni bir harita da ekliyor. Ayrıca oyunun bu zamana kadar yayınlanmış 3 eklenti paketini de ücretsiz hale getiriyor. Microsoft Studios tarafından yayınlanan oyun yeni güncellemesi ile grafik ve ses konularında da geliştirmeler aldı. Yeni geliştirmeler sayesinde oyunda FPS artışı yaşanması da bekleniyor. State of Decay 2'nin ücretsiz güncellemesi Juggernaut Edition 13 Mart tarihinde yayınlanacak. Oyunun Steam sayfasına buradan, Epic Games Store mağazasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncertain: Last Quiet Day, Steam'de ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir