Uncharted 3, ağzınızı açık bırakacak!

Murat Sağlam 28.04.2011 - 17:45
Naughty Dog'dan iddialı açıklamalar
Naughty Dog'dan Richard Lemarchand (Uncharted 3'ün yapımcısı oluyor kendisi), Uncharted 3 ile birlikte PlayStation 3'ün yeni bir döneme gireceğini ve Cell işlemciyi farklı yöntemlerle kullanarak, şu anda piyasada olan oyunlardan çok daha öte oyunlar yapılabileceğini söyledi.

Uncharted 3, ağzınızı açık bırakacak!
Lemarchand sözlerine şöyle devam etti:

"Firmaların PlayStation 3'ün Cell işlemcisini önümüzdeki birkaç yılda farklı şekillerde kullanmaya başlayarak konsolda çığır açacak projelere imza atacaklarını düşünüyorum. Nasıl PS2 döneminde gittikçe gelişen grafikleri gördüysek, aynısını PlayStation 3 için de beklemenizi tavsiye ediyorum."

"Uncharted: Drake's Fortune'u yaptığımızda Cell işlemcisinin üçte birini ancak kullanıyoruz demiştik ve ünlü olmuştuk. Uncharted 2 ile işlemcinin gücünü sonuna kadar zorlamaya çok yakındık ve şimdi Cell işlemcisiyle çığır açacak bir işe imza atmak üzereyiz."

"Şu an yaptığımız işte, daha önceki oyunları yaparken edindiğimiz tecrübeyi konuşturuyoruz açıkcası. Cell işlemcisinin herşeyini biliyoruz ve asıl bildiğimiz, farklı teknikler kullanılarak Cell işlemcisinin şu an piyasada bulunan her oyundan çok daha iyi işler yapılabileceğidir." diyerek açıklamasını noktaladı.
Yorumlar 48
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 17:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted 3, ağzınızı açık bırakacak!
İlginizi Çekebilir