Uncharted 3 daha da detaylandı

Murat Halilbeyoğlu 11.04.2011 - 09:54
Yanında bir de sürpriz bir haber ile
Merakla beklenen PlayStation 3 özel oyunu Uncharted 3: Drake's Deception'ın detayları açıklandı. Artık Drake'in neden çöllerde dolaştığını veya o ürkütücü bayanın neyin peşinde olduğunu biraz daha iyi biliyoruz.

Oyunun yapımcı firması Naughty Dog, detayları açıklarken arada Uncharted'ın ilk başta üçleme olarak tasarlanmadığını da belirtti.

Detaylara gelecek olursak, ilk videoda görülen çöl, çoğumuzun bildiği gibi Arabistan'da bulunan Rub'al Khali. Çölde, gerçek bir çölde neler yaşıyorsanız onlarla karşılaşacaksınız; kum fırtınaları, seraplar, vs. hepsi dinamik olarak karşımıza çıkacak.

Drake ve Sully, Arabistan'da Iram of Pillars'ı arıyor, ancak oyunda Londra ve bir de ormanın içinde kalmış antik tapınak gibi bölgeler de bulunacak.

Uncharted 3 daha da detaylandı
Yakın zamanda ortaya çıkan kötü kadın Katherine Marlowe'un artık Elizabet döneminde kurulmuş gizli bir örgütün üyesi olduğunu biliyoruz.

Oynanışa gelince zaten dövüş sisteminin geliştiğini biliyoruz. Artık Drak birden fazla düşmanla baş edebilecek. Özellikle Drake'in bir şişe alıp düşmanının kafasına vurması ve diğer mekaniklerin yanında gizlilik (stealth) sistemi epeyce heyecan uyandırıcı. Naughty Dog ayrıca oyunda araçsal değişimlerde olacağından bahsetti. "Oyunumuzda araçlarla oynayabilmek gibi sağlam bir gelenek var bunu devam ettireceğiz ve bu konuda kendimizi tekrarlamamaya çalışacağız" diyen firma acaba motosikletleri kastetmiş olabilir mi?

Bu arada gamenyusu.com adlı bir sitede Game Trailers TV'nin sunucu/yapımcısı Geoff Keighley kendi Twitter hesabında "Perşembe günü sizinle görüşmek için sabırsızlanıyorum" şeklinde bir mesaj yazarken Naughty Dog başkan yardımcısı Christophe Balestra da mesaja "Ben de sizinle perşembe günü görüşmek için sabırsızlanıyorum. Umarım hepiniz seversiniz ve sizin 2011 top 5 listenizde kalır" şeklinde cevap yazdı.

GTTV'nin her zaman için Uncharetd videolarını exclusive olarak yayımladığını biliyoruz dolayısı ile Tweet'te bahsedilen şey yeni bir Uncharted videosu olabilir. Perşembe günü bakacağız.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted 3 daha da detaylandı
İlginizi Çekebilir