1/16

Uncharted 3, multiplayer beta detayları ve yeni görseller

Murat Halilbeyoğlu 19.04.2011 - 15:09
Beklenen oyunun multiplayer'ından son detaylar
Sony dün yaptığı bir açıklama ile PlayStation 3'ün en merak edilen oyunu Uncharted 3 ile ilgili özellikle multiplayer modu hakkında detaylı bilgiler verdi. Üstelik yanında yeni ekran görüntüleri ve video ile.

Artık Uncharted 3'ün multiplayer betasının PS Plus üyelerine ve inFamous 2'yi satın alanlara 28 Haziran'da açılacağını biliyoruz. Geri kalan herkes 5 Temmuz'u bekleyecek.

Aksiyon oyununun multiplayer kısmı YouTube, Twitter ve Facebook ile etkileşim içerisinde olacak ve bu şekilde oyuncular PSN üyesi olmayan arkadaşlarına mesajlar gönderebilecekler.

Ayrıca bir de Uncharted TV adlı bir servis bulunacak, bunların içinde Hafta'nın Oyunları gibi şeyler olacak, bunun yanında bir de Sinema modu bulunacak. Buradaki videolar doğrudan YouTube'da yayımlanacak.

Oyuncular toplamda 90 saniyeye kadar videoyu yerel olarak kaydedebilecekler ve bu video üzerinde araçlar kullanılarak düzeltilebilecek. Hatta kendi sesinizi bile videonun üzerine ekleyebileceksiniz.

Oyunu başlangıç menüsünde Facebook üzerinden arkadaşlarınızın oyunları hakkında bilgilere erişip yeni video veya güncelleme yayımlayıp yayımlayamadıklarını görebileceksiniz.

Oyunun multiplayer'ında Buddy System özelliği olacak ve bu özellik sayesinde başka oyuncularla takım olabilecek ve ekstra puanlar kazanacaksınız.

Buddy System ayrıca Buddy Booster adlı bir özellikle para ve silah kazanabilecekler.

Bu güncelleme ayrıca öldüğünüzde Buddy'nizin bölgesinde doğmanızı sağlayacak.