Son aylarda AAA sınıfı oyunların yavaş yavaş free-to-play modeline döndüğüne şahit oluyoruz. Özellikle de Crytek artık free-to-play ödeme modeline yoğunlaşacağını açıkladıktan sonra daha fazla firmanın da bu kervana katılmasını bekliyoruz. World of Tanks ve League of Legends gibi başarılı örnekleri olan free-to-play oyun modeli, firmalara pay-to-play modelinden daha fazla para getiriyor; işte bu yüzden de bir çok firma yavaş yavaş AAA oyunlarını free-to-play'e kaydırıyor.
Bugün de Sony'nin resmi Playstation Blog'unda yayınlanan yeni blog postunda Uncharted ile ilgili gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki günlerde gelecek olan PSN güncellemelerinin konu edildiği bu blog postta, PSN'e gelecek olan oyunlar arasında Uncharted 3: Drake's Deception'ın Multiplayer'ı da yer alıyor ve yanında "Free to Play" yazıyor.
Konuyla ilgili Naughty Dog'dan veya Sony'den bir açıklama gelmedi ve üstüne blog postundan bu kısım çıkartıldı, ve çıkartılmasıyla ilgili de bir açıklama gelmedi.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>25.02.2013 13:55:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>25.02.2013 13:36:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Ne yani biz bu oyuna boşuna mı para verdik ? </font></td></tr></table><br></center> /facepalm. oyun bedava mı olacak yazmışlar, sadece multiplayer diyor. nerenizle okuyorsunuz birader?</font></td></tr></table><br></center>
Sen neden bahsediyorsun küçük joe sonuçta oyuna para verirken
multiplayer içinde para verdik ve multiplayer bedava olacaksa
verdiğim para boşuna gitmiş demektir bu. Adama bak ya.
0 puan
MO
MK Okuru
zaten bedava değilmiydi uncharted 3 multiplayer. ben
anlamadım haberi pek.
Yorumlar (6)
Ben indirdim ama kimse yok :(
arkadaşlar şuan uncharted3 mp süresiz bedavamı yoksa belli bir süre yada level den sonra kapanıyormu
arkadaşlar şimdi bu mp belli bir level sınırı yada süresi varmı ?
Uncharted MP odaklı bir oyun değil ki zaten
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>25.02.2013 13:55:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>25.02.2013 13:36:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Ne yani biz bu oyuna boşuna mı para verdik ? </font></td></tr></table><br></center> /facepalm. oyun bedava mı olacak yazmışlar, sadece multiplayer diyor. nerenizle okuyorsunuz birader?</font></td></tr></table><br></center> Sen neden bahsediyorsun küçük joe sonuçta oyuna para verirken multiplayer içinde para verdik ve multiplayer bedava olacaksa verdiğim para boşuna gitmiş demektir bu. Adama bak ya.
zaten bedava değilmiydi uncharted 3 multiplayer. ben anlamadım haberi pek.