Uncharted 3'e yeni detaylar ortaya çıktı

Murat Sağlam 14.05.2011 - 14:39
Sizin için yeni bilgilerimiz var
Naughty Dog ile yapılan bir röpörtaj yeni Uncharted oyunu ile ilgili yeni detayları ortaya çıkardı. Röpörtajda özellikle oyunun aksiyon sahneleri, uzunluğu, yeni oynanış mekanikleri ve çoklu oyuncu modifikasyonları üzerinde durulmuş.

Uncharted 3'e yeni detaylar ortaya çıktı
Naughty Dog'a göre, oyunu yaparlarken en çok önemsedikleri şey, oyunun spektaküler aksiyon sahnelerinin sinematik etkileriymiş. Oyunculara tam bir sinematik deneyim yaşatmak istiyoruz diyerek Uncharted 2'de bulunan bina çöküş sahnesi ya da tren sahnesini hatırlatmışlar ve bu ve benzeri olayların Uncharted 3'ün kalbini oluşturduğunu söylemişler.

Oyunun hala geliştirilmekte olduğu söylenmiş ve hatta hala oyunun ortalarında bir yerdeyiz diyerek, bekleyişin süreceğinin sinyallerini vermişler. Oyunun oynanış süresi ile ilgili olarak da bizim öncelikli amacımız oyunun uzunluğunu belirlemek değil, oyunculara eğlenceli ve bağımlılık yaratacak bir oynanış sunabilmek açıklamasıyla da oyun acaba kısa mı olacak sorularını akla getirmiyor değiller.

Uncharted 3'e yeni detaylar ortaya çıktı
Oynanış ile ilgili değişimler ise, Drake'in artık düşmanlarını birçok farklı şekilde öldürebileceğini, örneğin kalabalık bir düşman grubunun arasına çıplak elle dalabileceğinizi, sağdan soldan bulacağınız bir şişeyi rakibinizin kafasına geçirebileceğinizi belirtmişler. Bunların haricinde yepyeni gizlilik opsiyonları da mevcut olacakmış. Ayrıca Drake artık bir yerlerden tutunurken silahını kullanabilecek ve akrobatik hareketler yapabilecek diye belirtilmiş.

Son olarak oyunun çoklu oyunculu modunda oyuncuların kendi kahramanlarını yaratabilecekler.Daha da iyisi bunu yaparken yüzden fazla aksesuar, kıyafet vb. eşya arasından seçim yaparak bu karakterleri yaratabileceksiniz.

Uncharted 3'e yeni detaylar ortaya çıktı
Ayrıca Half-Life'tan hatırlayabileceğiniz spreyle logo bırakma işi de Uncharted 3 ile geri dönüyor. Bütün bunların haricinde silahların modifikasyon seçeneklerinin de oldukça geniş bir yelpazeye sahip olduğunu belirtmiş Naughty Dog yetkilileri.

Şimdilik Uncharted 3 ile ilgili son bilgiler bu kadar. Elimize daha fazla bilgi ulaştıkça sizlere iletmeye devam edeceğiz.
Yorumlar 37
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted 3'e yeni detaylar ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir