Uncharted 4: A Thief's End meğer bambaşka bir oyunmuş

Hakan Hervenik 12.09.2017 - 15:18
Uncharted 4 ile ilgili bildiğiniz her şeyi unutun.

Uncharted 4: A Thief's End, Amy Henning projede varken bambaşka bir oyunmuş. Hatta oyun tamamen yeni mekanikler ve oynanış içeriyormuş. Kotaku'dan Jason Schrier, yayınladığı yeni kitabı Blood, Sweat and Pixels: The Triumphant, Turbulent Stories Behind How Video Games Are Made'de (Maşallah) Uncharted 4'ün kesilmemiş halinden bahsetti. 

Uncharted 4: A Thief's End bambaşka bir oyunmuş

Uncharted 4: A Thief’s End'ün kahramanı Nathan Drake, oyunun ilk yarısında, sadece yumruklarını kullanıyor. Oyundan çıkarılan özelliklerden bir diğeri ise Nathan'ın silahlarla duvarlara delik açıp, buralardan tırmanması. Yayınlanan versiyonda ise bu özellik yerini tırmanma aletlerine bırakıyor.  Amy Hennig, oyun sırasında karakter değiştirmeyi bile düşünmüş. Bu sayede hikayede bulunan karakterlerin hepsiyle oynayabilecektik. Nathan ve Elena'yı müzik eşliğinde tuşlara basarak dans ettirebileceğimiz bir özellik bile bulunacaktı.

Oyun sadece oynanış olarak değil, hikaye olarak da farklı olacaktı. Nathan'ın kardeşi Sam'in başrolde olduğu bir hikaye düşünen Amy, yerini Neil Druckmann ve Bruce Straley'e bırakınca bundan vazgeçildi. Eğer konu hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız yayınlanan Blood, Sweat and Pixels: The Triumphant, Turbulent Stories Behind How Video Games Are Made kitabını okuyabilirsiniz.

Kitabın Uncharted 4 ile ilgili Reddit'de yayınlanan kısmını buradan okuyabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2017 19:09
ohooooo burada yazılan gibi olsa oyun daha güzel olurmuş :((
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 15:14
Aynen keşke öyle olsaymış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 09:13
Cidden böyle daha iyi olurmus.Okudum ve simdikine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted 4: A Thief's End meğer bambaşka bir oyunmuş
İlginizi Çekebilir