Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Uncharted 4, sadece çoklu oyuncu modlarında 60fps çalışabilecek

Naughty Dog, oyunu istediği hıza getirmeyi başardı!

Uncharted 4, sadece çoklu oyuncu modlarında 60fps çalışabilecek
Uncharted 4: A Thief's End'in hangi hızda çalışacağı uzunca bir süredir merak konusuydu. İlk başta 60fps olarak açıklanan oyun, duyurulmasından bir yıl sonra 30fps'e düşürülmüştü.

Naughty Dog'dan Kurt Margenau bu bilmeceye son veri ve oyunun hangi hızda çalışacağını açıkladı. Uncharted 4, E3 2015'te gösterildiği gibi senaryo modunda 30fps ile çalışacak. Sinematik anlatımın da ön planda olduğu hikaye modunda bu o kadar da önemli değil. Fakat asıl güzel haber işin rekabetçi kısmı olan çoklu oyunculu kısımda Uncharted 4, 60fps ile çalışacak.

Oyunun E3 görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Ben gtx 660 ile gta V i v.high texture diğerleri high 1080p 60 fps çok nadir 45 e düşerek oynayabiliyorum.ancak ps4 1080p 30 fps medtohigh oynatiyor.bu arada ps4 un icinde hangi kart oldugunu bilen var mı? R7 260x??.?

0 puan
MO
MK Okuru

He gotham

0 puan
MO
MK Okuru

ananızın karnından 60 fps ile mi doğdunuz been pc de oyunumu 15 fps de oynamaya alışmışım 30 fps benim bünyeme ağır geliyor geçen gün infamous second son oynuyorum patlamalar filan garip geldi pc de 15 fps den sonra

0 puan
P
portakallılahmacun Rün Ustası

15fps mi? Oha be dostum. Hani 30fps oynamaya falan alışırsın da 15fps resmen oyunun kasması demek.

0 puan
MO
MK Okuru

Yav arkadaş adamlar neredeyse açık dünya oyun yapmışlar her kaplama detay dolu.Hala komplekli Pc kullanıcıları laf atıyor.Bu kadar detaya muhteşem görşelliğe 30 fps ile ulaşabilmektir ese başarı.Sen kendi zavallı bilgisayarından haber ver bu görselliği kaldırır mı.

0 puan
MO
MK Okuru

Sırf grafik için saatlerce kur steamden indir bekle babam bekle... Bende gtx 970 var sadece grafik tasarım yapıyorum zevkine. Oyunları ps4 den oynuyorum. Ve herkesin aksine o kadar alıştım ki fare ile fps oynayamıyorum. Kol ile daha rahat oynanıyor. Sende torrenten indirip oyna anca (Yine bekle)

0 puan