Uncharted: Golden Abyss, Uncharted 3'ten daha mı iyi olacak?

Murat Halilbeyoğlu 16.12.2011 - 13:41
Boynuz kulağı geçecek mi?
Sony'nin yeni oyuncağı PS Vita için herkesin farklı bir beklentisi var ancak oyun dünyası onu en çok belli başlı oyunları görmek için istiyor. Bunlardan bir tanesi de Uncharted: Golden Abyss. Bu zamana kadar resimlerden ve videolardan gördüğümüz kadarıyla Vita'da harikalar yaratacak olan oyunun bir diğer özelliği de süresi.

SCE Bend yazarı ve oyun yönetmeni John Garvin'e göre Uncherted: Golden Abyss'in oynama süre 10 saatin üzerinde. Bu da demek oluyor ki el konsolundaki oyun PS3'tekinden daha uzun sürecek. Garvin konu hakkında şunları söyledi:

Uncharted: Golden Abyss, Uncharted 3'ten daha mı iyi olacak?
"Elimizden geldiğince, büyük ekranlarda sunduğumuz şeyleri 5 inçlik ekrana da yansıtmaya çalışacağız. Misal hikaye; 10 saatin üzerinde tutacak bu oyunda toplamda 2 saatten fazla sinematik var. Hikaye bizim için çok önemli bir unsur, tıpkı PS3'te olduğu gibi."

Bildiğniz gibi PS3'teki Uncharted 3: Drake's Deception toplamda 8-9 saat arasında bitiyordu.

Sony Bend yeni oyunun önceki Uncharted oyunlarında yaşattığı tecrübeyi devam ettireceği konusunda oldukça kararlı.

"Sürükleyici bir hikaye anlatımı sizin bir sonraki sahnede ne olacağını merak etmenizi sağlar. Bu şekilde bir sonraki bölüme geçmek için çabalarsınız ve bu tarz bir tecrübeyi hangi platform olursa olsun yakalamanız mümkündür. Eminim ki bütün Vita oyun geliştiricileri sizlere hepimizin daha sadece cihazın sunduğu imkanların çok azını kullanabildiğimizi söyleyecektir. Bu cihazın sunacağı daha çok şey var, dolayısı ile birkaç sene sonra göreceklerim beni heyecanlandırıyor."
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted: Golden Abyss, Uncharted 3'ten daha mı iyi olacak?
İlginizi Çekebilir