Uncharted Hırsızların Mirası PC için Ekim ayında çıkabilir

Alparslan Gürlek 25.06.2022 - 12:19
SteamDB'den gelen bilgilere göre Uncharted Hırsızların Mirası Koleksiyonu PC sürümü için elimizde bir çıkış tarihi var. Ancak ne kadar doğru, henüz bilinmiyor.

Uncharted Hırsızların Mirası Koleksiyonu PC sürümü ilk kez Eylül 2021'de duyurulmuş ancak kendisinden o zamandan beri hemen hemen hiçbir şey duymadık. Arada çıkış tarihine yönelik sızıntılar gelse de bugüne kadar hiçbirinin doğru olmadığını gördük. Şimdi ise oyunun Ekim ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Uncharted Hırsızların Mirası PC sürümü bu yaz çıkmayacak

Resmi SteamDB Uncharted Hırsızların Mirası PC sayfası, yeni bir çıkış tarihi ile güncellendi. Steam'e göre yeni çıkış tarihi 19 Ekim 2022 olarak görünüyordu ancak bu gece saatlerinde yapılan bir güncelleme ile tarih yalnızca "2022" olarak güncellenmiş. SteamDB daha önce de çıkış tarihinin 15 Haziran olacağını işaret ederken, Epic Games Store da 20 Haziran olacağı yönünde ipuçları veriyordu. Ancak bu iki tarafın verdiği tarihler de doğru çıkmadı. Öyle görünüyor ki sevilen iki Uncharted oyununu PC'de bu yaz oynayamayacağız.

Uncharted Hırsızların Mirası PC için Ekim ayında çıkabilir

Tabi bir bakıma da henüz PC için özel gelecek içerikleri, özellikleri ya da hakkında herhangi bir şey duymadığımız bir sürümü doğrudan karşımızda görmek de garip olurdu. Bu nedenle şirket, Uncharted Hırsızların Mirası PC sürümüne dair içerikler göstermedikçe, yakın zamanlı çıkış tarihi sızıntılarının hepsini kulak arkası yapmak gerekiyor.

Sony'nin oyunları yavaş yavaş PC platformuna gelmeye devam ediyor. Marvel's Spider-Man Remastered, 12 Ağustos'ta PC için çıkacak. Aynı zamanda ilerleyen dönemlerde Miles Morales'in de PC'ye gelme durumu varmış. Ek olarak, önümüzdeki yıl şirket büyük olasılıklar The Last of Us Part I için de bir PC sürümü düşünüyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2022 14:38
Sony iyice saçmaladı. İlk duyurdukları Uncharted 4 ü PC ye önce çıkarmak yerine, Uncharted 4 ten sonra duyurdukları, Spiderman i PC ye çıkarıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2022 22:38
İlk oyunlar gelmedikçe hiçbir manası yok. Aynı şey RDR için de geçerli. İlk oyun PC'ye gelmeden 2'yi oynamayacağım. Bizim için büyük kayıp
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2022 12:42
Rdr 2 1 den öncekileri anlatıyor sonrakileri değil. Devam oyunu değil yani hatta ondan sonra 1 i oynasan çok daha iyi oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted Hırsızların Mirası PC için Ekim ayında çıkabilir
İlginizi Çekebilir