Uncharted yapımcısı: 'yeni oyunda Move olabilir'

Mahmut Saral
Mahmut Saral 21.09.2010 - 13:12
Nathan Drake'i mi yöneteceğiz yoksa?
Ünlü aksiyon macera serisi Uncharted'i geliştirirek oyun dünyasında sağlam bir nokta edinen Naughty Dog firması, şu sıra yeni projeleri üzerine gizli bir çalışma yürütüyor. Belki Uncharted 3'dür, belki de tamamen farklı bir oyun. Henüz duyuru yok, ama yeni oyunlarda Sony'nin Move teknolojisine de destek verilebileceği söyleniyor. Stüdyonun ortak başkanlarından Christophe Balestra, Move'un kesinlikle potansiyelinin olduğunu düşünüyor.

Uzun süre önce verilen bir bilgide, Uncharted'in üçleme olarak tamamlanacağı söylenmişti. Bunu da ek not olarak belirtelim.

Uncharted yapımcısı: 'yeni oyunda Move olabilir'
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2023 13:09
Kalan Karakter : 300 Gönder
Uncharted yapımcısı: 'yeni oyunda Move olabilir'

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×