United Eleven'dan Türkiye-Brezilya maçına bilet kazanma şansı!

Merlinin Kazanı 3.11.2014 - 16:51
Şanslı oyuncular, milli maçı tribünden izleyecek
5 Kasım’a kadar sürecek etkinlik kapsamında United Eleven tutkularını video ile anlatan ve oyunda başarılı olan oyuncular, 12 Kasım Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Brezilya maçını tribünden izleme şansını yakalayacak.

Nexon Europe’un, Avrupa’nın en yeni tarayıcı-tabanlı ve mobil uyumlu futbol menajerliği simülasyon oyunu United Eleven, oyuncularına 12 Kasım Çarşamba günü Türkiye ile Brezilya A milli futbol takımları arasında oynanacak dostluk karşılaşmasına özel bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik kapsamında United Eleven oyuncuları Ay Yıldızlıların, dünyanın en önemli takımlarından Brezilya ile oynayacağı karşılaşma için ayrılan toplamda 30 biletten birine sahip olabilecek. 

United Eleven'dan Türkiye-Brezilya maçına bilet kazanma şansı!
United Eleven tutkunu video ile anlat bileti kazan!

Bağımlılık yapan menajerlik oyununun tutkunlarının Türkiye-Brezilya maçına bilet kazanabilmelerinin bir yolu oyuna olan sevgilerini göstermek! Maç bileti hediyeli video yarışmasına katılmak için oyuncuların yalnızca neden United Eleven oynamaktan hoşlandıklarını anlattıkları bir video kaydedip, videoyu YouTube’a yüklemeleri yeterli oluyor. 5 Kasım’a kadar devam edecek yarışmada videosu beğenilen 7 United Eleven oyuncusu 12 Kasım’daki maça bilet kazanacak.

5 Kasım’a kadar zirvede kal, bileti kap!

United Eleven tutkunları için Türkiye-Brezilya maçını stadyumda izlemenin bir diğer yolu da oyunu çok iyi oynamak olacak! 5 Kasım tarihinde bitecek bu yarışmada ilk dörde giren Türk menajerler Türkiye-Brezilya maçına birer çift bilet kazanacaklar. Yalnızca Türkiye’deki oyuncuların katılabileceği yarışmada kazananlar genel sıralamaya göre belirlenecek. Genel toplamda oyuncular arasında eşitlik olması durumunda kazananlar çekilişle belirlenecek. Maça bilet ödülünü kazanmak isteyen oyuncuların zirvede yer alabilmek için takımlarını hemen takviye etmeleri gerekiyor!

United Eleven'dan Türkiye-Brezilya maçına bilet kazanma şansı!
Bire bir maçları kazan, Ay Yıldızlıları tribünde destekle!

Çoklu oyun keyfinden hoşlanan United Eleven oyuncuları, bu ilgilerini hediye maç biletine dönüştürebilecekler. 31 Ekim – 4 Kasım arasında en çok bire bir karşılaşma yapan 4 oyuncu, 5 Kasım’da yapılacak açıklama sonrasında, maça birer çift bilet kazanma hakkını elde edecek!

Maça bilet kazananların tamamı 5 Kasım 2014 tarihinde yedek liste ile beraber açıklanacak. Yarışma sonuçları united11.com adresinden takip edilebilecek.

-Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
United Eleven'dan Türkiye-Brezilya maçına bilet kazanma şansı!
İlginizi Çekebilir