Unity'nin teknik demosu ADAM'ın hikayesi devam ediyor

Hakan Hervenik 5.10.2017 - 16:42
Neill Blomkamp imzalı ADAM: The Mirror karşımızda.

Oats Studios, yayınladığı yeni tech videosu ile Unity Engine'in render video serisi olan Adam'ın hikayesini devam ettirdi. Yayınlanan bu video tamamen Unity Engine ile render edildi ve bize nasıl bir kapasitesi olduğunu tekrar hatırlattı. Bu videoda Adam, kim olduğuna ve ne olduğuna dair yeni bir ipucu ediniyor.

Adam: The Mirror

Görsel olarak muazzam görünün bu video, ilerde keşke Adam'ın filmini yapsalar dedirtmeyi başarıyor. Belki de seri tamamlandıktan sonra birisi hepsini birleştirip yayınlar. Yine de harika görünür. Herhangi bir oyunun bu grafikler ile karşımıza çıkması ne kadar daha sürer bilemeyiz. Video oyunları her geçen gün gelişmekte ve oyunlar arasındaki farkı anlamamak elde değil. Sürekli gelişen oyun motorları ve grafik kartları sayesinde, hiç tahmin etmediğimiz görseller ile karşılaşabiliyoruz. Tabi bir Adam kadar olmasa da bir gün oraya geleceğimize eminim.

District 9, Chappie, ve Elysium gibi filmlerin yönetmeni Neill Blomkamp'a ait olan Oats Studios'un hazırladığı Adam: The Mirror, muhteşem bir konsepte ve dizayna sahip. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2017 22:12
keşke böyle bir oyun çıksa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2017 22:08
biride çıkıp demiyorki ciğeri olmayan robot nasıl nefes alıyor XDD
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unity'nin teknik demosu ADAM'ın hikayesi devam ediyor
İlginizi Çekebilir