Unknown 9: Awakening Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Tunay Şahin 6.03.2024 - 21:29
Unknown 9: Awakening yeni oynanış fragmanı, oyunun aksiyon ve gizlilik mekaniklerine dair heyecan verici ipuçları sunuyor.

Bandai Namco ve Reflector Entertainment, Unknown 9: Awakening için yeni oynanış fragmanını yayınladı. Gamescom 2020'de ilk kez duyurulan bu aksiyon-macera oyunu, güncellenmiş oynanış özellikleri ve karakter anlarını içeren bir fragmanla karşımıza çıkmıştı. Fragmanda, oyunun sunduğu aksiyon ve gizlilik mekaniklerine dair ipuçları veriliyor, bu da oyuna dair beklentileri artırıyor.

Unknown 9: Awakening'in Hikayesi ve Karakteri

Unknown 9: Awakening'de oyuncular, gizemli bir boyut olan Fold ile benzersiz bir bağlantısı olan Quaestor adlı karakter, Haroona'nın rolünü üstleniyor. Haroona'nın bu bağlantısını kullanma şekli, oyunun hikayesinde kritik bir rol oynayacak ve insanlığın kaderini belirleyecek.

Oyun, engellerle yüzleşmeye, düşmanları yenmeye ve kayıp sırları ortaya çıkarmaya teşvik ediyor. Ayrıca, Anya Chalotra'nın Haroona karakterine sesiyle hayat verdiği ve The Witcher'daki performansıyla tanınan bir oyuncunun video oyunu dünyasına adım attığı da duyuruldu.

Unknown 9: Awakening, 2024 yazında PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X platformlarında oyuncularla buluşacak. Bu, oyuncuların uzun süre kayıp olan sırları keşfetmelerini ve Umbric becerileri geliştirerek benzersiz bir maceraya atılmalarını sağlayacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2024 01:44
çakma assasin's creed
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2024 15:09
AC'nin kendisi çakma zaten, onun atası PoP, PoP'un atası herkesin bildiği gibi Tarkan ve Kurt.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unknown 9: Awakening Oynanış Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir