Ünlü bilim adamı Thanos ve Antman teorisine yanıt verdi

Furkan Güler 10.04.2019 - 10:46
Neil deGrasse Tyson da Marvel takipçisi çıktı!

26 Nisan tarihinde vizyona girecek olan Avengers Endgame için bu kez farklı bir paylaşım geldi. Ünlü bilim adamı Neil deGrasse Tyson, Thanos ve Antman teorisi hakkında konuştu. Bildiğiniz gibi aklı selim bazı Marvel hayranları, Antman'in küçülme gücünü kullanarak Thanos'un malum bölgelerinden vücuduna gireceğini ve sonrasında büyüyeceğini düşünüyordu. Neil deGrasse Tyson ise bu teoriye farklı bir bakış açısı getirdi. Tyson'a göre Antman, kuantum boyutta Thanos'un içine girmek yerine başka bir eşyayı Thanos'un içine sokabilir. Böylelikle ünlü bilim adamına göre Antman herhangi bir tehlikeye girmeden Thanos'u öldürebilir. Diğer bir yandan bu komik teoriye Thanos'un aktörü Josh Brolin de tuvalette bir video çekerek yanıt vermişti. Instagram hesabı üzerinden yayınladığı videoyla takipçilerini güldüren aktör, bu teorinin asılsız olduğuna dikkat çekmişti.

Ünlü bilim adamı Thanos ve Antman teorisine yanıt verdi

Tüm bunların yanında Avengers Endgame'in, Marvel sinematik evreninin hikaye gidişatında önemli değişikliklere yol açacağı tahmin ediliyor. Marvel sinematik evreninde yaklaşık 10 senedir devam eden The Infinity Saga hikayesini bitirecek film, kadrodan Chris Evans ve Robert Downey Jr'ın çıkmasına sebep olabilir. Bu sebepten dolayı MCU'nun gidişatının oldukça değişeceğini tahmin edebiliriz. Peki siz yeni film için heyecanlı mısınız? Fikrinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2019 15:15
Neil başgan ne işin olur senin taytlı tiplerin olduğu filmlerde, ustan Carl Sagan reyizin kemikleri sızlayacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2019 11:48
Vay be, bu saçma şeyleri ciddiye alıp cevap veren bilim insanları da var demek..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 11.04.2019 07:42
Önceki teori zaten çok saçmaydı. Antman Thanos'un içinde büyüyebilecek kadar güçlü değil. Yani çelik kasanın içinde büyümesi gibi olurdu, kendi sıkışır ezilirdi. Ama cisim büyütmek mantıklıymış. Koy bir sağlam spike, spikeler dış deriyi delemese bile iç organlara baya zarar verebilir. Ya da açacaksın "bir bir birilerine" oyun havasını, parmaklarını şıklata şıklata bozacak eldiveni :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü bilim adamı Thanos ve Antman teorisine yanıt verdi
İlginizi Çekebilir