Ünlü Call of Duty Aktörü Kamar de los Reyes Hayatını Kaybetti

Dilay Süllü 28.12.2023 - 18:35
On yıldan uzun bir süre Call of Duty oyunlarında yer alıp, Call of Duty: Black Ops II'de Raul Menendez'i canlandıran Kamar de los Reyes hayatını kaybetti.

Call of Duty serisinin sevilen karakterlerinden birini canlandıran ünlü aktör Kamar de los Reyes, 56 yaşında hayatını kaybetti. Porto Riko'da 1967 yılında dünyaya gelen ve 80'li yılların sonlarında sinema ve televizyon dünyasına adım atan de los Reyes, özellikle Call of Duty: Black Ops 2'deki Raul Menendez karakteriyle tanınıyordu. Kötü adam Raul Menendez rolüyle oyunculuğunu geniş bir kitleye tanıtan de los Reyes, bu rolü 2018 yapımı Call of Duty: Black Ops 4, Call of Duty: Mobile ve Call of Duty: Vanguard oyunlarında da sürdürdü.

Call of Duty Aktörü Kamar de los Reyes Hayatını Kaybetti

Sanatçının diğer bilinen çalışmaları arasında "One Life to Live" ve "Sleepy Hollow" gibi diziler yer alıyor. Oyunculuk kariyeri boyunca birçok farklı projede yer alan de los Reyes, oyunculuğu ve karakter yaratma yeteneği ile tanınıyordu.

Call of Duty Aktörü Kamar de los Reyes Hayatını Kaybetti

Ailesinin bir sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kamar de los Reyes Noel arifesinde kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Ardında eşi Sherri Saum ve üç oğlu Michael Luis, Jobhn Rubé ve Caylen'i bırakan aktör, sektörde sevilen ve saygı duyulan bir isimdi.

Kamar de los Reyes'in gelecek projeleri arasında Marvel Stüdyoları tarafından geliştirilen ve 2024 yılında yayınlanması beklenen Daredevil: Born Again dizisinde bir rol alacağı ve Hulu'da yayınlanacak olan Washington Black dizisinde sahne alacağı yer alıyordu. Ancak bu projelerdeki varlığı, onun vefatıyla birlikte hayranları tarafından özlemle anılacak.

Kamar de los Reyes'in ölümü, Call of Duty başta olmak üzere, televizyon ve sinema dünyasında derin bir üzüntü yarattı. Oyunculuk kariyeri boyunca bıraktığı izler, hayranları ve meslektaşları tarafından uzun yıllar boyunca hatırlanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2023 20:46
Mekanı warzone olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü Call of Duty Aktörü Hayatını Kaybetti
İlginizi Çekebilir