Ünlü komedyen, Hideo Kojima'nın stüdyosunu ziyaret etti

Furkan Güler 10.09.2018 - 10:00
İkili tekrar bir arada.

ABD sınırları içerisinde yayın yapmasına karşında tüm dünya tarafından tanınan Conan O'Brien, bu kez Hideo Kojima'yı ziyaret etti. Kojima'ynın Twitter hesabından paylaştığı görsellere göre ünlü komedyen, Kojima Productions stüdyosunu gezmiş. Stüdyonun mutfak duvarını imzalayan komedyenin Kojima'yı neden ziyaret etti bilmiyoruz. Hali hazırda YouTube üzerinden Clueless Gamer serisi sayesinde oyunları tanıtan Conan O'Brien, belki de bu programına Hideo Kojima'yı davet eder.

Conan O'Brien, ünlü yapımcı Hideo Kojima'yı ziyaret etti

Death Stranding için ünlü Hollywood aktörleri ile anlaşan Hideo Kojima, bu sayede dünya genelinde oyununu kısa sürede duyurmuştu. Tüm bunların yanında Conan O'Brien'ın oyunlarla fazla alakadar olmamasının yanında Hideo Kojima'yı ziyaret etmesi de ilginç.

Comic Con gibi etkinliklere devamlı olarak giderek hayranlarıyla buluşan ve etkinliklere özel programlar yapan Conan O'Brien, popüler kültürün ortaya koyduğu her ürünün reklamını yapabiliyor. Önümüzdeki PlayStation Experience etkinliğinde Death Stranding hakkında daha fazla bilgi vereceğini tahmin ettiğimiz Hideo Kojima ise hala oyunun nasıl bir yapıda olduğunu tam olarak açıklamadı. PlayStation'ın destekleri sayesinde geliştirilen oyun, merakla bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü komedyen, Hideo Kojima'yı ziyaret etti
İlginizi Çekebilir