Ünlü korku oyunu Dead by Daylight, Epic Games'de ücretsiz olacak

Eren Eroğlu 25.11.2021 - 22:18
Her hafta ücretsiz bir şekilde dağıttığı oyunlara ara vermeyen Epic Games, gelecek hafta Dead by Daylight'ı ücretsiz dağıtacak.

Her haftanın perşembe gününde oyunculara ücretsiz bir şekilde oyun sunmaya devam eden Epic Games, bu hafta ise; theHunter: Call of the Wild oyununu ve Antstream - Epic Welcome Pack'i ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. 2 Aralık saat 19.00'a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebileceğiniz ürünler, yerlerini Dead by Daylight ve while True: learn()'e bırakacak.

Ünlü korku oyunu Dead By Daylight, Epic Games'de ücretsiz olacak

2 ile 9 Aralık tarihleri arasında Epic Games mağazasında ücretsiz bir şekilde dağıtılacak olan ünlü korku oyunu Dead by Daylight, çok oyunculu bir hayatta kalma - korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Behaviour Interactive tarafından geliştirilen yapım, 14 Haziran 2016'da piyasaya sürülmüştü. 5 milyon adetten daha fazla satarak ciddi bir satış başarısı yakalayan ünlü korku oyunu, Epic Games ücretsiz oyunlarının bir sonraki üyesi olacak.

Ünlü korku oyunu Dead by Daylight, Epic Games'de ücretsiz olacak

Epic Games ücretsiz oyunları nasıl alınır? Ücretsiz oyunlar sekmesine, buraya tıklayarak oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise bir Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturduktan sonra; ücretsiz oyunlar sekmesindeki oyunların üstüne tıklayıp, ücretsiz oyununuzu kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilir ve dilediğiniz zaman oyununuza ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 26.11.2021 07:43
Ben bu oyunu hep tek oynadım. Baya eğlendim. Kaçması, fark edildim mi hissi, bir anda katılın sizi vurması, kovalamasi o anlar çok iyi ve eğlenceliydi. Hala ara sıra girip oynuyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2021 01:03
3-4 Arkadaş girip tryhard oynamayacaksanız tavsiye etmiyorum. Katiller eğleniyor bir tek genelde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü korku oyunu Dead by Daylight, Epic Games'de ücretsiz olacak
İlginizi Çekebilir