Ünlü oyun geliştiricisi SEGA, spor ayakkabısı işine giriyor

Furkan Güler 19.03.2018 - 11:47
Sonic bu sefer spor ayakkabılarında.

Video oyun tarihinin en önemli geliştiricilerinden, dağıtımcılarından hatta bir dönemin konsol geliştiricilerinden olan SEGA, ünlü spor giyim üreticisi olan Puma ile ilgi çekici bir ortaklığa imza attı. 25 yılı aşkın geçmişi ile her kesimden oyuncuya hitap eden Sonic, bu sefer Puma'nın üreteceği yeni spor ayakkabısı serisini süsleyecek. Ayakkabı için özel bir video hazırlayan Sonic ekibi, belirtilenlere göre tasarım kısmını Puma tasarımları ile ortak çalışarak ortaya koymuş. Retro oyun koleksiyonu yapan oyunculara hitap eden Sonic'in ayakkabıları süsleyecek olması çoğu oyuncuyu heyecanlandırmış durumda.

Sonic'e özel spor ayakkabısı geliyor

Diğer bir yandan olayı hızlı gitmek olan bir karaktere özel spor ayakkabı üretme fikrini oyuncular da sevdi. Ayakkabı tasarımını şimdilik açığa çıkarmayan Sonic ekibinin ardından muhtemelen Puma tasarımcıları, kendi mecralarında tasarımı paylaşacaktır. Oyun olarak Sonic Mania ile oyuncuları sevindiren geliştiriciler, Sonic Forces ile büyük bir hezimete uğramıştı.

Son olarak ayakkabının ne zaman satışa çıkacağı, fiyatı ve ülkemizde de satışa çıkıp çıkmayacağı belli değil. Ülkemizde satışa çıkarsa, muhtemelen ayakkabıyı Puma mağazalarında bulabiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2018 09:18
Beni heyecanlandırmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2018 20:21
Kesin alırım! sözkonusu Sonic olunca akan sular durur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü oyun geliştiricisi SEGA, spor ayakkabısı işine giriyor
İlginizi Çekebilir